BusraKc7 Dilekcnkn evet biraz… ama her hastane de suda doğum olayı yok tam teşekkül olarak birde ilk doğum korkuyorumda ondan o hastaneyi seçtim ama devlet çalışanlara doğum parası veriyor 8 bin TL gibi yani onu aldığını düşünürsen …
Dilekcnkn BusraKc7 Evet bizim hastahanede de 9500 civarı birşey suda doğum , rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah iyi olunda fiyatlar bir yerde kalsın 😊😊
Yasemingndz Merve_snck aşırı memnunum doktorumun adı Mehmet Aygün instagramdan bak istersen çok güler yüzlü, detaylı bilgi verir dinler hal hatır sorar numarasını verir istediğiniz zaman arayın der çok ilgili sağolsun ☺️
Sevda19 Beyzannns merhab hangi doktora gidiyırsunuz acaba bende esenyurta oturuyorum doktor arayşındayım
Busrayilmaz2 Merve_snck Ben doktorumdan çok memnunum açıkçası o yüzden orada doğurmak istedim ama ne diyorlar bilmekte isterim😓
Vino_2210 Nurtrky teşekkür ederim tatlım ben de orada düşünüyorum ama ocak gibi olacak benimki. Sana da kolaylıkla, neşeli bir doğum diliyorum 🙏
Guzelyuvam Aslielis bende düşünüyorum bağlatmayı doktorunuzla görüştünüz mü bu konuyu yaş sınırlaması koydular mı acaba size?
Aslielis Guzelyuvam Valla özel oldugu için öyle bi aınır koymadı eş imzasıyla yapıyolar ee özel olunca paraya bakıyolar birazda
Aslihan949494 4434 doktordan doktora değişiyor fiyat uzman var doc var gamze hanıma giderken hiç konuşmamızın yardımcı doktordu kendisi muayenesi uygundu ama derya hanımın 200 tl muayene isteğe bağlı sezeryan 6750 zorunlu olunca tabiki uygun olabilir dediğim gibi zorunlu sezeryan fiyatını bilmiyorum
Tugcetsn Lilas doktorun kendi parası, doğumdan sonra ebeler tarafından anneye duş aldırma, saç fön makyaj, hastaneden çıktıktan sonra 3 gün eve hemşire gelmesi
balllkabagimm saadetturkoglu ben de ona gidiyorum çok memnunum. Doğum şekli ve ücreti konuşmadım henüz sona yaklaşmadık. İsteğe bağlı sezaryen düşünüyorum. Siz konuştunuz mu?☺️
Nazliicolak saadetturkoglu merhaba elif hanım dan memnun musunuz? Kendisi doğuma giriyor mu bilginiz var mı telefon numarası vermiyor :(
Kubrabuglem Mavisehir Esenler avicennaya gidiyorum ilk başlarında hamileligimin sormuştum normal 3800 sezaryen 4000 di yanlış hatırlamıyorsam simdi ise doğum yaklaştı fiyat degisdi mi hiç bir fikrim yok😀 ama doktorumdan çok memnunun👍
DenizBatus Nurtrky kızlar bu fiyatlara bebeğin ilk muayeneleride dahilmi acaba?paket fiyatimi bunlar?
saadetturkoglu balllkabagimm ben de daha erken 7 haftalığım yatan hasta birimine inip sordum inşallah sizin de gebeliğiniz rahat geçer