Ozgull11 Nurtrky doktor ücreti ayrı mı oluyor bende istanbul özel adatıp hastanesine gidiyorum zorunlu sezeryan 4.500 benim ikiz olduğu için 5.500 dediler başka da birşey sormadım yani ayrıca doktor ücreti nedir
Smmyyy Eusluu ben Nergiz hanımda zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım kendisinden memnun kaldım ama doğum için nasıl onu merak ettim tekrar gebelik düşünüyorum da kontrollerime baslayacagim o yüzden sordum☺️
PregnantLady @HappyMom pendik medipol hastanesi dr. Saadet hanım kesinlikle tavsiye ediyorum çok ilgi alakalı ve bilgisi çok fazla👌🏼 Normal doğum 2.750 tl Zorunlu sezeryan 3.750 tl Kendi isteğin ile sezeryan 5.000 tl Tabii doktorunuzu istiyorsanız gece vs doktor için extra 1.000 tl ödeniyor ama kesinlikle Saadet hanıma bin değil on bin öderim😍
Melike Sahsenem2021 Valla bilemiyorum Dediğim gibi biz ücretin hepsini nakit vermiştik ondandır 🤷🏻♀️
perilice123 HappyMom daha nasıl doğuracağım tam olarak belli olmamakla birlikte altunizade acıbademde doğuracağım 12binden başlıyor
slnacar Bursa medicana düşünüyorum doktorum Emre uysal hastane anlaşmalı 9 bin , ikiz ve sezeryan olarak fiyat değişiyormuş onu konuşucaz . muayene 600 HappyMom
Mltm07 EceZ dün araştırma yaptım biraz acıbadem memorial american hastanesi gibi tamamen özel hastanelerin 18.000 falan geneli doğum ücretleri fakat %100 karşılayan mafre sigorta var o yıllık 12.000 muayeneleri de karşılıyor eğer öyle bir hastanede yapmaya karar verirsem bu sigortadan yaptıracağım çok daha uyguna geliyor
Tugcetsn Lilas doktorun kendi parası, doğumdan sonra ebeler tarafından anneye duş aldırma, saç fön makyaj, hastaneden çıktıktan sonra 3 gün eve hemşire gelmesi
Zeynep_49 14meydan14 herşey içindemi bende duygu hanıma gidiyorum benim ikiz sezeryan olacak biz tam bişey konuşamadık ücret için