BusraKc7 Dilekcnkn evet aslında doğum ücreti çok değil doktorla birlikte çıkıyor biraz . 7500 + 1500 suda doğum ücreti … geri kalan doktor +doula
Yasemingndz Merve_snck normal 5700 fiyat aldık sezaryen 6100 dedi. Tabi kurum indirimimiz olacak bu fiyat üzerinden %10 indirim
meri2021 Burchu4661 bir eksta ⅔ binde gelir bemce :) genelde fatura değişik geliyor sonrasında :) ben kan aldırdım mecbur bırakıyolar ya insanı kan testi ya 900₺🤔🤔🤔
Smmyyy Eusluu Nergiz kilic da mı doğum yaptiniz acaba bende o doktoru merak ediyorum da önceden kendisi Medical parktaydi şimdi Medipol de
Eusluu Smmyyy hayır doğum yapmadım ama ona gidiyorum istanbuldayken ve orada doğum yapıcam Nergis hanımı sevdim yani medipol fiyat uygun ve gayet güzel hastane ben tavsiye ederim bir kez deneyin en azından siz şuan nereye gidiyorsunuz
Merve_snck Medid06 Aleynaa1 arayada biliyorsun çoğunun internette numarası var ordan bilgi veriyorlar
Smmyyy Eusluu ben Nergiz hanımda zorunlu kürtaj olmak zorunda kaldım kendisinden memnun kaldım ama doğum için nasıl onu merak ettim tekrar gebelik düşünüyorum da kontrollerime baslayacagim o yüzden sordum☺️
Busrayilmaz2 Merve_snck Ben doktorumdan çok memnunum açıkçası o yüzden orada doğurmak istedim ama ne diyorlar bilmekte isterim😓
BusraKc7 Dilekcnkn evet biraz… ama her hastane de suda doğum olayı yok tam teşekkül olarak birde ilk doğum korkuyorumda ondan o hastaneyi seçtim ama devlet çalışanlara doğum parası veriyor 8 bin TL gibi yani onu aldığını düşünürsen …
tirtilinannesii Cicoveannesi Normalde Eylül ayında zam gelecekti ama öne çekmişler 15 Temmuzda randevum vardı o zaman öğrendim doktor farkından kastınız nedir ?