Venus01 Gamze1313 benimde adet olcak gibi karnım habire lavaboya gidiyorum ğöğsüme dokunamıyorum ama adetten farklı elleyince ağrıyor daha çok doluluk gibi böyle
Venus01 Fatma272727 benim adetlerim düzensiz ovülasyon testi aldım onlar söyledi 14 gün sonra yap diye, bugün aslında ama yanlış mı hesapladım bilmiyorum
Venus01 Gamze1313 nöbetçi eczane çok yakınmış gidip aldım yaptım test çok su içmiştim zaten ama yaptım yine de 10 dakika oldu negatif çıktı, daha çıkmaz herhalde yarın adet olcam demek ki olsa çıkardı senin 3 gün önce çıkmış baksana
Gamze1313 Yenibirannee Ya hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin jnss rabbim analı babalı büyütsün ins 😊
B8use Gamze1313 ben bilerek sekizinci gün yaptım çift çıktı ama beş gün geciktiyse altıda Garanti çıkar bence
Gamze1313 Venus01 Test yaparken sıvı tuketmiyceksin ilk idrarla yapman gerekti sıvı almadan test yapmalıydın Bn sabah ilk idrarla yaptım çıktı
Venus01 Gamze1313 yani ona dikkat etmedim eğer sabah olmazsam yaparım, su gibi akıntım var habire lavaboya gidiyorum adet oldum diye