Venus01 Gamze1313 yani ona dikkat etmedim eğer sabah olmazsam yaparım, su gibi akıntım var habire lavaboya gidiyorum adet oldum diye
Gamze1313 Venus01 Yrn sabah kalkınca hiç bişi yeme içme direk lavaboya git yap ins çıkar bnm adetime 3 gün varken çıktı daha adetim gecikmedi yrn yada ertesi gün yine yapmayı dusunuom bakım
Venus01 Gamze1313 o zaman seninle nerdeyse aynıyız ama ben geç yumurtladım 28. Günümde 2 ağustosta şuan 42. Günüme girdim iki adet arası ,ben hiç hamile kalmadım ayırt edemiyorum , senin kızın mı var maşallah
Venus01 Gamze1313 yaptım ama yine negatif 16. Günüm bugün yumurtlamadan sonra ne yapsam bilmiyorum testleri aldığım abla 17. Gün test yap dedi son kez yarında yaparım sonra ne olur bilmiyorum senin ne oldu
Gamze1313 Royem62 Sağlık olsun bnm aldığım teste bozuk çıktı sinir oldum yine Alaçam test sonra kan vercem bugün en iyisi kan vermek ya
Gamze1313 Kızlar bn hamileyim 2 kere yaptım test ikisinde de çıktı rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ins ☺️ testin resmi bu https://imgyukle.com/i/pFHzo
Royem62 Gamze1313 var gibi kuzum inşallahhh ❤️ 🤲 rabbim nasip etmiştir inşallahhh ❤️ bebişimdir burda sana görünen 🤲🤲🤲🤲
Gamze1313 mumum Hadi çok mutlu oldum.gozun aydin rabbim güzel bı şekilde hamilelik ilerlemeyi nasip etsin ins ☺️☺️