Kusciviltisi Meryemoz valla şuan sende oku bak görüceksin herkese normal gelmiş bi 3 kişiyiz normal gelmeyen neden acaba anlayamadım 😂
Arzu3442 Kusciviltisi ev 3+1 klima son çıkan modellerden ınverter model yeni alındı bu sene ve oturma odasında kullanıyoruz ınverter seçmemizin nedeni de az yakıcı olmasaydı pek etki etmiyormuş sanırım görmüş oldum
ogretmenveanneyim-61 Geçen ay çok fazla açmadığım halde 250₺ geldi. Bu ay hiç kapatmadık artık ayın 15 geldi çattı bakalım ne kadar gelecek. Korkmuyor değilim 🙈🙈
Prlpn8286 Kusciviltisi Aç kapa yapıyorsanız sürekli, fazla gelmesi normal aslında. Biz hiç kapatmıyoruz bir ay boyunca 27-28 de çalışıyor 300 TL geldi.
Kusciviltisi Prlpn8286 biz çok derece oynatıyoruz bazen 18 bazen 25 bazen 23 aç kapa da çok yapıyorum demek ki ondan oluyor ya keşke yapmasaydım
Arzu3442 Kusciviltisi anlamadım 1000 TL tüketim miktarı artı vergi yazıyorlar bir vergi 300 TL olur mu aklım durdu ev kiram faturamdan düşük 😀
Kusciviltisi Arzu3442 yok benim ev kiramı geçememiş henüz gelen giderlere gidiyor valla en son alıp başımı köye gidicem 😂😂
mucizem09_ Kusciviltisi ayy baya cok sizin klima calistirmadan nekadar geloyordu size. Bizede 485 gelmis cok geliyor cidden 15gyn hemen hemen gece gunduz calisti diger gunler sadece aksam 7 sabah 7 calosti yinede fazla gibi Antalyada yasiyoruz bizde
Kusciviltisi mucizem09_ ondan önce ne kadardı hiç bilmiyorum🙈 ama doğalgazım kışın 750 geliyordu onu biliyorum canımı acıtanları biliyorum sadece 😂 Antalya da aşırı sıcak yani açmadan duramazsınız istanbulda öyle nemden durulmuyor açmayayım desem