Kusciviltisi mucizem09_ ondan önce ne kadardı hiç bilmiyorum🙈 ama doğalgazım kışın 750 geliyordu onu biliyorum canımı acıtanları biliyorum sadece 😂 Antalya da aşırı sıcak yani açmadan duramazsınız istanbulda öyle nemden durulmuyor açmayayım desem
[silindi] defnosunannesi_ kız sizinki çok iyi evimde ne klima var ne fazla elektrik tüketiyotum perşey a+++ 120 falan geliyor
PerinU Mom526 bizimde mersin odamızın kliması 1 ay hiç durmadan çalıstı 365 gelmiş ama geçen ayda hiç durmadan çalıstı 188 gelmişti bu ay oturma odasının klimasını da çalıstırdım arada muhtemelen ondan yüksek geldi
Kusciviltisi PerinU Allah Allah ya demek ki fark edeb bişeyler var galiba klima eski ondan. Gece gündüz hiç kapamadan aynı derece de mi kaldı
PerinU Kusciviltisi yok mesela dışarı çıkacagımızda 27 yaptık geldiğimizde düşürdük birde modele göre değişiyor sanırım inverter olunca az yakıyormuş eşim bunları açıp kapatırsan daha çok yakar o yuzden bırak sürekli çalıssın önemli değil dedi
Gizem93 Kusciviltisi istanbuldayım ben. Evet eski klimaysa enerji tasarruflu olmayabilir. Birde biz cok düşuk ayarda açmıyoruz 24 derecede açık yeterli oluyor.
honeysmom Kusciviltisi 500 geldi bizede antalyadayız klima hiç kapanmıyo. Valla çok zoruma gitti ya zaten bi ton masraf var, ama klima kapatsakta durulmuyo sıcaktan öff :/
Anneblogu Kusciviltisi valla bizede 605 gelmiş sanki jeneratör çalışıyor evde 🤦 sadece akşamları klima açıyoruz
Satirustattoo İş yerlerimde var bir iş yerime 750 diğerine 1500 geldi :) çalışanlar sağolsun bir kaç gece de açık unutup gittiler sabaha kadar çalıştı 😂