Kusciviltisi Yeppudaa galiba öyle yüksek ihtimal bina eski zaten asansör bile yok içim acıdı faturayı görünce
Kusciviltisi Deletedmom23234 yazın ayrı dert kışın ayrı dert cıkıcam bu evden valla sinir olma günüm bugün galiba 😂
bebegimizibekliyoruz1 Kusciviltisi eskiden evim 1+1 amerikan mutfaktı toplasan 300 geliyordu klima hep açıktı şimdi 2+1 eve düşün sadece salonda çalışıyor 7 24 500ü buluyor aylık 🤦🏻♀️
Kusciviltisi bebegimizibekliyoruz1 benim ev 3+1 135 metrekare acaba onunla alakası oluyor mu😒 az önce biri yazdı 300 anca geliyormuş kışın bile 2 klima olmasına rağmen
Meryemoz Kusciviltisi yok ya sanmiyorum size 1000 tl gelsin dogalgaz biz en ust katta oturuyoruz yazin sicak kisin soguk bir de iki kati isitmasi sogutmasi🤯🤯🤯🤯
Kusciviltisi Meryemoz benim evim tek kat kışın da doğalgazı 700 TL ödüyordum 700 altına düsemedik henüz 2 kat olsa bari değiyor dicem oda yok 😒 inşallah size az gelir
Feyzaveannesi Kusciviltisi Valla bana 180 lira geliyor 😂 sabahtan akşama kadar açık gözünü sevdiğimin Hatay’ı 😍❤️
hatkaya Feyzaveannesi Feyzaveannesi bu 180 yakan klimanın marka model bilgisini paylaşabilir misiniz rica etsem.
bebegimizibekliyoruz1 Kusciviltisi klimada aa+ yazıyor sözde bizim vestelin eski evimdeki Mitsubishiydi 2 oda mutfak buz oluyordu şimdi bunun kendine hayrı yok 😂 klima markası da çok fark ediyor
Meryemoz Kusciviltisi insallah ya boyle faturami olur ben 2 arti birdeykende dogalgaz 700-800 civari geliyodu biz de mi sorun var acaba biseyi yanlis yapiyo olabilir miyiz😁
Gizem93 Kusciviltisi bizim klima gece gündüz surekli çalışıyor bize fatura 250 tl geldi. Klimanın inverter olması cok onemli bizim o yuzden fatura pek etkilenmiyor.
Kusciviltisi Gizem93 bizim galiba ondan değil 😂 zaten bina da eski klima da eski. Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Denizyildizii Kusciviltisi nasıl klimaymiş o kaç m kare yer soğuttunuz acaba. Bizimde sürekli olmasada çoğunlukla açıkti. 165 geldi
Kusciviltisi Denizyildizii gece gündüz full acıktı 135 metrekare ev eski bina ve klima da eski galiba o yüzden
Gizem93 Kusciviltisi istanbuldayım ben. Evet eski klimaysa enerji tasarruflu olmayabilir. Birde biz cok düşuk ayarda açmıyoruz 24 derecede açık yeterli oluyor.
Kusciviltisi Meryemoz valla şuan sende oku bak görüceksin herkese normal gelmiş bi 3 kişiyiz normal gelmeyen neden acaba anlayamadım 😂