Guley_ Kusciviltisi benim yok canım ama arkdaşım da var oda bu durumdan baya muzdarip sadece öğlen actigim halde bile çok gekiyo dedi sanki santral calistiriyoruz evde diyo 😀
Kusciviltisi Guley_ ay doğalgaz bile daha az geliyordu bugun kapattım biraz gene dayanamadım açtım 😂 arkadaşınızla aynı dertten muzdaribiz
Kusciviltisi Yeppudaa Arçelik yazıyor ama üstünde AA felan yazmıyor ya kiracıyız biz satın almadık ama galiba değil
Kusciviltisi Meryemoz bizimki kadar olamaz galiba kışın doğalgaz çok gelir yazın elektrik anlamadım ben valla 😂
PerinU Mom526 bizimde mersin odamızın kliması 1 ay hiç durmadan çalıstı 365 gelmiş ama geçen ayda hiç durmadan çalıstı 188 gelmişti bu ay oturma odasının klimasını da çalıstırdım arada muhtemelen ondan yüksek geldi
Seldamm Mom526 brndr mersinde yasiyorum grceleri sabaha kadar calisti gecen ay full calisti geceleri oylr diyim 300 gelmis
defnosunannesi_ Kusciviltisi abo ne kadar çok kız ben sabah akşam açık iki klimam var 180 geldi kışında 300 geliyor en fazla Muğla fethiye
Kusciviltisi defnosunannesi_ ay ne güzel ya bize neden böyle geldi anlayamadım valla, kışında doğalgaz aşırı fazla geliyordu bence sorunlu 😂 yada ben mi derecesini çok acıyorum acaba
[silindi] defnosunannesi_ kız sizinki çok iyi evimde ne klima var ne fazla elektrik tüketiyotum perşey a+++ 120 falan geliyor
Bankacianne48 defnosunannesi_ bnde fethiye bana da 143 geldi 24 saat açık nerdeyse yani gece bile açık
Meryemoz Kusciviltisi yok ya sanmiyorum size 1000 tl gelsin dogalgaz biz en ust katta oturuyoruz yazin sicak kisin soguk bir de iki kati isitmasi sogutmasi🤯🤯🤯🤯
Kusciviltisi Hahahh12 klimayı açmayınca ev cehennem ateşi yatağı bile salona taşıdık gece gündüz açık sonuç bu 😂
Kusciviltisi Yeppudaa galiba öyle yüksek ihtimal bina eski zaten asansör bile yok içim acıdı faturayı görünce