Minnakkkk Vahidesen_26 rabbim size de nasip eder inş sakın korkmayın ilkinde bende korkuyordum nasıl olacak diye o an sonra unutulup gidiyor ikincisinde sancı nasıl dj onu bile hatırlamıyordum zaten insanoğlu dogum sancısını hemen unuturmuş ki bidaha gebe kalıp dogursun diye dogamızda var yani 🙂
Minnakkkk Melikeeasell amin inş 🤲 ekstra biley yapmadım ama gunluk işlerime son ana kadar devam ettim zaten hep ayaktayım hareket halindeyim o yuzden ekstra bilete gerek kalmadı 🙂 Bi son hafta hurma yedim ama faydası sanmıyorum üç beş hurmankm belki de olmustır
Balliko Minnakkkk Maşallah tüylerim diken diken oldu 😇canım benım 1. Çok çok zor geçti sunı sancı suyum 3.gündür gelmıs açılma 0 12 saat sonunda aldım kucağıma şimdi 2. Beklıyoruz daha 8 hafta ama bizede dua et bol bol sütlen aksın taşsın yarasın yavruna 🥲😘🥰😍
Minnakkkk Balliko allah razı olsun güzel dualarınız için, 🤲 rabbim size de en kolay en guzel dogum nasip etsin inş 😍
Sunay10 teletabi bendede evde var pilates topu ama yapmıyorum korkuyorum erken gelir diye ya çok ağrım var karnımın üstüne mesela dizlerimin üstünde iki dk durup çamaşır makinesi boşaltırken felaket bir ağrı giriyor ya
teletabi Sunay10 plates topu doğum zamanı çok işe yarıyor kesinlikle sancıları karşılamada çok etkili
Mihriban_27 Canım benim çok sevindim çok geçmiş olsun okuyunca ben bile duygulandım çok şükür rahat bi doğum geçirmişsin oğlusunu çok öpüyorum hayırlı olsun tekrardan ❤️🥰😍
Minnakkkk Mihriban_27 nasıl içten bir dua ettinşz acaba sabahına nişan, aksamına dogum 😍 rabbim sizi de Bi avazda kurtarsın inş 🤲 guzel haberlerinizi alalım
Minnakkkk Masal2021 kaç dikiş oldugunu bilmiyorum sancı da boyle alttan alttan vuruyordu bıcak saplanır gibi degil de sanki ordan cıkacak givi