Minnakkkk Happyasya olabildiğince dayanmaya calıstım derin derin nefes aldım sürekli cunku bagurmak cozum olmuyor yol boyunca eşimin elini sıktım sabah gısterşyor tırnak izlerim cıkmıs 🙈🙈
Minnakkkk Ranasamet rabbim veriyor ki kolaylığını korkmayın gercekten hic Bi agrı dayanılmaz degıldır
teletabi Minnakkkk ayy inşallah doktor bana şey demişti ikincide dikkat et bak tuvaletim var sancı değil dersin tuvalette doğurursun okadar doğuma hazır bi vücudun var demişti 😂demekki doğru bür tespit
Minnakkkk cemre- cok zor sayılmazdı yani okudugum o kadar dogum hikayesine gore kolaydı diyebilirim ama yine de 12 saat sancı cekmiltim inş ikincisi kolay olur sizinde rabbim yardım etsin inş
Minnakkkk Sunay10 amin inş hepimiz için 🤲 ekstra biley yapmadım bes gun once gittigimde sıfır acıklık sıfır sancı gorunce cok moralim bozulmustu sezeryan olacak diye ama Bi anda oldu olan cok sukur ama hrp hareketliydim hamile gibi degildim
Minnakkkk osm amin inş rabbim, size de nasip etsin 🤲 korkuya degil de evladınız kavusma ya odaklanın derim en güzel duygu o cunku 😍
Minnakkkk Gul9227 amin inş 😍 16 kilo falan aldım yani az kilo almadım yuruyus duzenli olmasa da yaptım ama egzersiz falan hic yapmadım 33 aylık kızım var zaten tüm gun peşinde olunca ekstra bişeye gerek duymadım 😀
Minnakkkk Esrahaliscelik amin inş 😍 bu surecte kotu olan seyleri degil de olumlu olan hikayeleri dinleyin derim ve korkuya değil evladınız kavusma ya odaklanın rabbim veriyor gucu gercekten