Yagmur_849884 Dün dogumhanedeydim. Nöbetçi doktor ordaydi orda muayene ettiler. Bir kadın dogruuyordu ama aman Allahım bir çığlık atıyordu sanki etini kopariyorlardi ben çok korktum dünden beri psikolojim bozuk
Minnakkkk Yagmur_849884 işte olumsuzluklar korkutuyor insanı bu yuzden olumlu seyler duymaya ihtiyacınız var unutmayın ki herkesin agrı eşiği farklıdır
Sevgikaya1525 Busra333 belden kuyruk sokumuna kadar vuruyor ama bu ağrıya dayanamıyorsn 3 gün önce yaşadım doğum olcaktı ama doktorlar zor zor durdurdu çnkü dha 35 haftalıktık
Minnakkkk Susamtanem2 ilki de normal olmustu onda kendi sancım gidince uc saat kadar suni almıstım kızımı ananesi ile bıraktım biz babaneyle gittik ama kimseye ihtiyacım kalmadı dogum haneye girdim, cıkamadım 🙂
Susamtanem2 Minnakkkk benim 39+6 da sancı açılma olmayınca alttan ilaç verdiler toplam 18 saat sürdü çatı da üstten basıkmış baya her an sezeryana olur diye de aç ve susuz bıraktılar sade serumla yatarak bekledim doğumu bunda umarım sizinki gibi olur kendi sancım ve acilmam ile
Minnakkkk Kevser01 bu surecte insanlara karsı kulaklarınızı kapatın bence rabbim herseyin kolaylıdgını veriyor 3550 dogdu oglum dikişim de var biraz malasef korkmayın Bi sekilde cıkıyor onlar 🙂
Minnakkkk Tugbahsen amin inş 😍 aynen canım o da normaldi o da kolay Du ama bu kadar değil Bi 12 saat kadar cekmiltim sancı
Minnakkkk kcnr inş sizin de cok kolay olur rabbim veriyor kolaylığını gercekten sakın korkmayın o an sonra Bi bakmışsınız minişiniz kucagınjzda 😍
Minnakkkk Susamtanem2 inş zor Bi dogum olmus ilki rabbim bunda kolaylık versin her dogum bir olmuyor unutmayın o yuzden psşkilojik olarak iyi dusunun
Minnakkkk Nesrin17 amin inş darısı size 😍 yani sancımsı tarzı bişeyler oluyordu son gunler de ama oyle dayanılmayacak degil alttan alttan vuruyordu Bi de kasığa kramp giriyordu aniden o kadar
Minnakkkk Selver90 ikincisi gercekten daha kolay ve cabuk oluyormus onu anladım 🙂 ebe demişti ilce deki hastanede gidip sancına batırıp oyle gel diye ama ben gitmedim direk kendi doktoruma gittim gitmiş olsaydım hastanede dogururdum sanırım 😀
Minnakkkk Snmom benim ilki de kolaydı ama bu kadar değil yani sancı cekmiştşm 😀 rabbim, veriyor kolaylığını gercekten