Hilal-95 Ervan bende bu hafta doktuma danışım öle başlyım bari geç kalmışım bana yürüyorum diye cevremdekiler kızıyodu erken daha diye 🤣🤣 hemen başlamam lazım
demirbaggulbahar Ervan Ben sadece yürüyüş yapıyorum hiç yerimde durmam elimden geldiği kadar yürürüm 😂
mrveknblt Ervan 29 haftalığız o kadar plates topu, plates matı, direnç lastiği bi kaç zımbırtı daha aldık paketten açtım baktım kenarı koydum öylece duruyor arada plates topunda zıplıyordum falan şimdi onu da yapmıyorum 😅
Ervan mrveknblt istikrar lazım cnm yap bnce 😌 bnde olsa yapardım o zımbırtı sadece plates topu var onuda yapiyom
ElifB08 Ervan günde 3 sefer 15 daha iyi olur bence.. Yürüyüşüde 5000 adıma çıkarabilirseniz haftada 3 ya da 4 gün 🙏🏻
Iby ElifB08 doktorlar 36. Haftaya kadar gunde max 20-30 dakika yuruyun 36dan sonra en az 1 saat yuruyus yapin diyorlar
elifkrsbn Ervan keşke hergün yürüyebilsem sıcaklar mahfediyor akşamları yürüyorum bazen oda hergünde değil squat falan yapmadım anca bolca yatıyorum karşımda vantilatörle 😅😅😅
Kusciviltisi Ervan ben hepsine ediyordum bıraktım ama bugünden itibaren geri başlıyorum doğuma kadar hedef 3 😂
Babyface Ervan Amin inşallah canım 😍Ne güzel senin bitmiş sayılır artık ikili rakamlara düşmüşsünüz🥰Allah sağ sağlim yavruna kavuşmayı nasip etsin ❤️
Ervan Babyface amin inslh kuzum insllh sende tez zamanda sağlıkla kucağına al. Ne çabuk geçiyor zaman yaaa
Babyface Ervan İnşallah canım benim.Oyle valla yaa sanki dün gibi hatırlıyorum hamile olduğumu öğrendiğim günü 🥺 Beklemenin en güzel hali gerçekten 🤲😍