Ervan Squat günde 15 tane yapıyorum azmi ? Siz ne kadar yapıyorsunuz ve her gün yürüyüş yapiyom 2 bin adım ? Sizler
Babyface Ervan Bende daha 18 haftalığım ama şimdiden kendimi 30 larda hissediyorum.Kilo hiç almadım sadece göbeğim çıktı ama psikolojik olarak hamileliğe o kadar kendimi kaptırdım ki ileriki zamanlarda nasıl olurum tahmin bile edemiyorum 😂😂
Hilal-95 Ervan 27 erken değil mi ben 26 haftalığım yürüyorum sadce ama öle şeler yapmıyorm 🤔 doktoruma sorm bakım yapmam lazımsa başlayım hemen
Alyaesmaa Ervan Bende iş tutarken 50kez eğilip kalkıyorumdur ve aksam telefonuma bakıyorum 3000 adım yürümüşüm temizlikten ve bakmakta olduğum kızımdan dolayı onların yerine geçiyomudur acaba😂
Ervan Kusciviltisi ahaaa🤣🤣🤣 kaç kilo aldın bu zamana kadar kız ben yatamam pisikolejim bozulur. 9 kilo almışım. Zaten çok tatlı yiyom
Deniz59 Ervan bende yatmaktan başka bişey yapmıyorum 29 haftalık oldum 14 kilo aldım aaaaa ağlıycam 🤣🤣🤣😭😭😭😭😭
Kusciviltisi Ervan 28 haftalığım 6-7 arası gidiyor geliyor öncesinde yeme içme spor aşırı dikkat ediyordum 20. Haftadan sonra saldım hepsini 70 kiloya merdiven dayadım 😂
ecce_mommy Babyface Asıl olay 27 den sonra basliyo 27 ye kadar herşey güllük gulistanlikti hareketi sporu bırakmayın derim yoksa ben gibi yerinizden kalkamazsiniz çok pişmanım gebeliğin en başından beri spor yapmadigima azcik yurusem iki gün dinleniyorum😁
Ervan Hilal-95 kız ben gebe kaldığımı ogrendigimden beri egzersiz esneme hareketleri yürüyüş yapıyorum. Ohooo🤣🤣🤣🤣 ne erkeni
Ervan Alyaesmaa ben onları saymadım..onları bnde çok yapiyom. Evde iş temizlik egil kalk ohoo😁 bunlardan ayrı yaptiklarim
Hilal-95 Ervan hadiya ben sadece yürüyüşe çıkıyorum ya hareketlıyım normaldede ama egzersiz felan yapmıyorum erkendir diye 😄
Almi4134 Ervan kiz ben seni bu kadar aktif tahmin etmiyordum 😁 gidem de ben de spor yapim doner belkide kxlxl
Kusciviltisi Ervan ben hepsine ediyordum bıraktım ama bugünden itibaren geri başlıyorum doğuma kadar hedef 3 😂
Babyface Ervan Amin inşallah canım 😍Ne güzel senin bitmiş sayılır artık ikili rakamlara düşmüşsünüz🥰Allah sağ sağlim yavruna kavuşmayı nasip etsin ❤️
Kbrasmskbyrktr Ervan 30+2 yim squat için başlangıç yapmadım gerci namaza eğil doğrul günlük yapıyorum yine biseuler 😁😁 yürüyüş olarak ise günde 6000-9000 arasi adım atıyorum. Yürüyüşü arttırabilirsin canım yürüyüşün az gibi sanki. 2000 adım 20 dk ediyor. ❤
Linaeliff Ervan 28.haftamdayim hiç bisey yapmiyorum😅sanki brn değil başkası doğuracak 😅ayy bende erken diye başlamadım 31.haftayi falan bekliyodum başlasam mı acaba gec mi kaldım