PrenslerveAnnesi cahillesohbetikestim Allahtan o yıl şubat 29 çekmiyor 😂4 yılda bi gelip bizi bulması büyük şans olurdu 🤭
Caglaluna 14+5 🥰 tahmini doğum 7 şubat görünüyor 🤲🏻 Rabbim hepimize sağlıklı, vakitlice, mutluluk dolu doğumlar nasip etsin💙
sehrengiz_8 cahillesohbetikestim 12+3 haftalığız İnşaAllah gününde doğar çok istiyorum gününde doğmasını 22.02.2022
cahillesohbetikestim canoldunbebegim afyon fuar hastanesi Cemile kurttay a gidiyorum takipli doktprum zaten hemen söyledi evet erkek net gördük yani değişmez herhalde 🥰
canoldunbebegim cahillesohbetikestim bizede erkeğe benziyor dedi ama 16 dan önce kesinleşmez değişebiliyor dedi kafamız karıştı ☺️
Nidaaa28 cahillesohbetikestim bende 10+1 im şuan mart başı gibi gözüküyor. Karnınzda degısıklık var mı sertlesme büyüme falan
MerveNur- cahillesohbetikestim 5 dakika sonra 15+4 🌸cinsiyet erkek dendi tekrar gidemedim henüz ama erkek olduğuna inanıyorum 😊 tahmini doğum 02.02.2022 😍
merve100 Şubat başı gibi gözüküyor Ocak sonu da olabilir kızım gibi olursa 42 hafta olursa ben şubatın sonunu da görebilirim gibi 😀 14. Haftadayız bir kızım daha olacak inşallah
BerayAzra 13+3 olduk🤰🏻 Şubat başları gözüküyor doğum ve cinsiyet tahmini yaptı doktorum ama kesin değil🐣
nurpella cahillesohbetikestim 15 şubat gözüküyor bakalım 13+4 günlüğüz bugün göremedik bidahaki kontrole söylicem cinsiyeti dedi doktor