Makbule01 Puding evet 12 hafta dertte doktor erkek demişti ama özel doktorum hep kız demişti ama 21 hafta doktora gittim detaylı ulturanson gittim oda erkek demişti şuan 32+7 haftalık bebiş Perşembe günü gideceğim bakım ne diyecek artık doktor
Haticefatma01 Puding 12 haftalıkken oluşumu öğrendim kızım biraz utangac gostermedi 16da da kızımı öğrendim 🥰 saglıcakla vaktinde kucaklarımıza alırız inşallah Rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallah 🤲
Hifaefraimm Ben henüz öğrenemedim sekiz haftalığım cok erken ama o kadar heyecanlıyım ki ne zmn gösterir bilememm
busraba 13 ve 14. Haftalarda %95 kız dedi, ama 16. Haftada kesin erkek olduğunu öğrendik. İnanmadığım için bizzat gösterdi😁
Ozgrrr busraba nasıl yani bna da 12 de erkek 17 de kesin kız dedi. Şaşırdım ama netten baktım ultrason fotosuna kız bnm pipi yok. 2.kızım geliyor bnmde
Bebekkarakuzu Puding benim 4.üncu bide karnimin sag tarafında buldum bebisimi hiç şaşmıyo sağımda erkek solum kız oluyo bu arada rabbim hepimizin saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Hifaefraimm Bebekkarakuzu ben sekiz haftalığım hep sağ kısmım ağrıyo sağ kasıklarım ağrıyo o zmn erkek mi oluyo o zmn eşimle iddialaştık
Ozgrrr EsilaMeryemm 17 den sonra değişmez büyük ihtimalle bnmki 2.kız geliyor bacak arası boş. Kısmet değilmiş farklı meyveyi tatmak sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da önemli olan o 3.yü düşünmüyorum çünkü yaşımda var şimdi 33 üm
busraba Ozgrrr hayırla sağlıkla gelsinler de önemi yok cinsiyetin ama insan merak ediyor işte😊 biz de kıza hazırlamıştık kendimizi eşimle kısa bi şok yaşadık. Ama pipisini gayet net gördük ondan ikna olduk😁
Beste0636 Puding 12+0 ken kız dedi 16+5 ken erkek olduğu kesinleşti❤️ babası kız istiyordu mutluluğu 4 hafta sürdü 😂ilk bebegimiz olacak sağlıkla gelsin insallah 🌸