Semablak92 Puding bizde 12.haftada tahminde bulunsun istemiştik ama dr bizede kızdın16.haftada söyledi kızımız olcağını ama gene detaylıyı bekleyin dedi zaten 24.haftada netleşti şuan 36+4 deyim heyecanla bekliyorum kızımı🐣🐣
Gonul_enes Puding yok yaa ben 3.me hamileyim erkek olucak 16+4 de ogrendim 2.numaramda erkek onu da o vakit ogrendim, 1numaram kiz onu da o haftalarda ogrendim😀
Neseay haftadayim 8. Haftada ultrasona girdim herşey yolunda dedi doktor 16. Haftada da kalp atışlarını dinledim 🥰 20. Haftada tekrar ultrasonla bakacakmış bakalım belki cinsiyetini de öğrenebilirim. İlk bebeğimi kaybettim erkekti dediler. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez 🤲
Ozgrrr Neseay sağlıkla sıhhatle al cnm işte 2.de kız olunca insan farklı meyveyi tatmak istiyor tabi sağlıklı eli ayağı düzgün olsun temennimiz o
Birtanemm Puding 🌸14 haftada kesin kıza benziyor denildi 16 dada başka bir doktor daha yüz de 💯 kız dedi 22 haftada detaylıdada kız çoçuğu denildi 😇😇
Fatmanur123nrt Birtanemm benimde 13 haftada erkeğe benziyor dedi 15 de göstermedi 18 den beri kız diyorlar 35. Haftadayım her gittimde soruyorum 😂
BerayAzra Guzelyuvam bende aynı durumdayım😊 kızımı 12. Hafta öğrenmiştim şimdi 12 haftalık 2. Bebeğime hamileyim bizede tahminde bulundu 14+2de tekrar gidicem cuma günü
Yoncayoncaaa Puding inşallah soyler canım bebekte kendını gosterırse tammdır bu iş 🙈❤️ Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Hilallkavruk Kbra_em bize de 13 ve 14 haftalarındaki kontrolde kesin kız dedi ama böyle sonradan değişenleri duydukça acaba miniğim kesin kız mı diye düşündürüyor ☺️
Kilicbebek Ayy bana ilk hafta erkek sonra kız dedi bende emin olabilmek için ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kafamı karıştırdı 😂
Ozlemvardar Puding 13 de kız%90 dediler 17 de erkek dedi 🤣 Haftadayim detaylı ultrason da tekrar bakicaz büyük ihtimalle erkek olucak