Gamzenur35 gamzosgamzos Bana 13+4 ultrasona göre 13+6 da kıza benziyor dedi ama emin de konuşmadı çünkü ben gördüm bacakları makasti ama anlayabiliyorlar sizin neydi de %100 verdi 🥰
Puding Bebekkarakuzu kendin nasıl bildin kız bana söyle bende bileyim 😂😂 maşallah bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🧿😍
Puding fuunda_3 bekle 20. Haftaya az kalmış renkli ultrasonda kesinleşir ama 17. Hafta da az buz değil kesin demişse değişmez bence canım ☺️
DeryaYuz Puding ben 16.haftayı görmeden cinsiyeti öğrenmeyi istemememe rağmen eşimin ısrarı üzerine doktorum 12.haftada %70 erkek dedi. 17.haftada kontrole gittiğimizde bu sefer kesin kız dedi :) çok erken öğrenmek için acele etmeyin.
Guzelyuvam kızımı ikili tarama haftasında öğrenmiştim 12-13 haftalıktım galiba, şuan ikinci gebeliğim 12. haftanın içindeyim sadece erkek olarak tahminde bulundu ama erken haftalar olduğu için ve kesin demediği için bir iki hafta beklemek en doğrusu 😊
BerayAzra Guzelyuvam bende aynı durumdayım😊 kızımı 12. Hafta öğrenmiştim şimdi 12 haftalık 2. Bebeğime hamileyim bizede tahminde bulundu 14+2de tekrar gidicem cuma günü
Puding Kbra_em bir trollcü bebiş daha :) maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım 🧿💙🥰
Guzelyuvam Puding ya evet ama en azından bi 15 haftalık olması lazım çünkü bi çorap alıp çıkamıyoruz girdiğimiz yerden dediğiniz gibi 😂
Semablak92 Puding bizde 12.haftada tahminde bulunsun istemiştik ama dr bizede kızdın16.haftada söyledi kızımız olcağını ama gene detaylıyı bekleyin dedi zaten 24.haftada netleşti şuan 36+4 deyim heyecanla bekliyorum kızımı🐣🐣
Bebekkarakuzu Puding benim 4.üncu bide karnimin sag tarafında buldum bebisimi hiç şaşmıyo sağımda erkek solum kız oluyo bu arada rabbim hepimizin saglikla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah
Puding Yoncayoncaaa inşallah bende erken öğrenirim sizin doktorun ultrason cihazı iyi demek ki 😂 bizim ki 17 olmadan sorunca kızıyor 🤣
Yoncayoncaaa Puding inşallah soyler canım bebekte kendını gosterırse tammdır bu iş 🙈❤️ Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Puding 1999luanne tıp merkezi varsa yakında oraya git fiyatları da uygun en azından öğrenmiş olursun canım hem cihazları devletten kat kat iyidir 🤗
Puding Soeman ablamlarda bana parti yapmayı düşünüyor cinsiyeti biz öğrencez diyorlar ama ben dayanamazdım senin yerinde olsam kağıda ucundan azıcık bakardımmm🤣🤣
Puding Melekcbn ikili test zamanı kontrol de mi ay ne güzel inşallah bende erkenden öğrenirim cnm senin erkek belli mavi kalp 😂💙🧿