Huri3477 Banu-88 ne güzel ben de 26+ 1 deyim sizinle aynı zamanlarda doğum yapıcaz demekki hayırlısıyla inşallah 😊
Duyguiremu Aybarsss 15. Haftada kız dendi biz prenses diye pasta kestik parti yaptık veeeee 22. Haftada şok erkek olduğunu öğrendik. Üstelik profesöre gitmiştim
Dcle0021 Puding Benimde 14+3 te agrım vardı diye acile gittim cinsiyetinin erkek olduğunu söyledi doktor sonra 15.haftada gittiğimde kesin olarak erkek demişti doktorum
Fgnydnd Zeynepty mide bulantın olmadı mı hiç senin de ? eşiminde benimde gönlümüzden kız geçiyordu ama farketmiyor tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değil. 😊 Eğer öyleyse İnşallah kızdır seninki kız çocuğu bi başka oluyor bence 😊
Zeynepty Fgnydnd bı kere tek bulantım oldu okadr karnım bile pek belli değil 13 . haftadayim aynen hayırlısı inşallah bakalım ,🥰
Asel3_4 Puding sözde erkek bebek erken belli olur diyorlar kızımda 12 haftalık ken net kız dedi oğlumda 16 haftalık ken erkek dedi doktor🙄
Makbule01 Puding evet 12 hafta dertte doktor erkek demişti ama özel doktorum hep kız demişti ama 21 hafta doktora gittim detaylı ulturanson gittim oda erkek demişti şuan 32+7 haftalık bebiş Perşembe günü gideceğim bakım ne diyecek artık doktor
Hatice2_ Puding alakası yok ben 18 haftalıkken öğrendim oglumu şuan 34 .4 günlük kızlarım ikiside 13 haftalik kız dendi
rabiamustafa Bİzde 16.haftada %95 kız olduğumuzu öğrendik yanılma falan yoktur dmi kızlar 😀eylülde detaylıya giricem netleşirsek alışverişe başlarız artık(daha nekadar net söyleyebilir acaba %95)😁
Aybarsss rabiamustafa 18 haftada özel hastanede %99 kiz denip bi ay sonra erkek dendi ….suanda 9 yasinda oglum…detaylidan önce %100 dense odanlanmamak lazım
Hifaefraimm Bebekkarakuzu amin allah razı olaun calla bakalım eşimle iddalaştık. Bakalım kim kazanıcak tabi öncelik sağlık
Huri3477 5 buçuk aya kadar iki ayrı doktor erkek dedi.Perinatolojide kız çıktı sonra emin olmak için bambaşka bi doktora daha gittik ve %100 kız dedi 😊
Papatya2768 Huri3477 inş benim de öyle olur, erkek dedi doktorum 14 ve 16 haftalarda hiç alışamadım kız çok istiyordum umarım benimde detaylıda kız derler sağlıkla sıhhatle inşallah
Papatya2768 Huri3477 peki erkek dediklerinde de kesin mi demişlerdi canım. Benimkine de erkek dediler pipi resmide var ama herkesinkinden farklı geliyor bana düz çıkıyor diğer resimlerde hep üçgen o biraz kafamı karıştırıyor bakalım kısmet
Mihrimah25 gamzosgamzos ay inanma bacım bekle biraz bana da 12 de kız dedi yüzde yüz 16. Haftada erkek çıktı 😅😅🤷♀️