edanurciftci Puding 12 de kıza benziyor dedi 14 de emin olamadı arkası dönüştü göstermedi 16 da erkek dedi sonra kesinleşti erkek olduğu canım oğluşum
Gul716 Puding 11+6 da kıza benziyor demişti doktorumuz şu anda 34+3 hiç değişmedi prensesimin cinsiyeti 🥰❤️
Zezz Puding muallak oldu bende %85erkek dediler sonra kiza benziyor dediler… renkli ultrasonda emin olup oyle dkisveris yaptim kizim.olcsk
Olich Puding 1.oğlum 16 haftalıyken, 2.oğlum…doğumda (doğuma kadar doktorumuza söyletmedik yani sürpriz yumurta gibi güzel bir doğum oldu), 3.bebeğime cinsiyet partisini düzenlemeyi düşünüyoruz o da takriben 7.aya denk gelir 😜
Aybarsss rabiamustafa 18 haftada özel hastanede %99 kiz denip bi ay sonra erkek dendi ….suanda 9 yasinda oglum…detaylidan önce %100 dense odanlanmamak lazım
rabiamustafa Aybarsss walla alışveriş yapmadım işte eşim ısrarla erkek o diyo bnde ikilende kaldım eylülde detaylıyı beklicez bakalım ozman 😁
merri07 Puding Fetal DNA için 9. Haftada kan verdim, 10. Haftada gelen sonuçla öğrendim☺️Fetal DNA kanı verince cinsiyet de 100% kesin olarak öğreniliyor 😉
Fatma_001 7833 Göstermedi mi farklı söyleyen mi oldu acaba bizimki de sürekli değişiyor da 18 haftalık olduk önce erkek sonra kız haftaya tekrar gel dedi bakalım
Papatya2768 Huri3477 inş benim de öyle olur, erkek dedi doktorum 14 ve 16 haftalarda hiç alışamadım kız çok istiyordum umarım benimde detaylıda kız derler sağlıkla sıhhatle inşallah
Papatya2768 Huri3477 peki erkek dediklerinde de kesin mi demişlerdi canım. Benimkine de erkek dediler pipi resmide var ama herkesinkinden farklı geliyor bana düz çıkıyor diğer resimlerde hep üçgen o biraz kafamı karıştırıyor bakalım kısmet