Bebekkarakuzu Hifaefraimm Bende hep öyle oldu sağımda erkek ama gönlünden ne geçiyorsa Rabbim onu versin sağlıkla
Hifaefraimm Bebekkarakuzu amin allah razı olaun calla bakalım eşimle iddalaştık. Bakalım kim kazanıcak tabi öncelik sağlık
Serap_kartal5 @Fatm BerayAzra anur123nrt#16935121 BerayAzra bende anlamadım inşallah yanılmıştır 😁ikinci bebişim inşallah kızdır 🥰 BerayAzra
Zeynepty Fgnydnd çok şükür benimde rahat geçiyor %60 kıza benzetti doktorum 14 .haftada kesin söyleyecek inşallah 🥰
Fgnydnd Zeynepty mide bulantın olmadı mı hiç senin de ? eşiminde benimde gönlümüzden kız geçiyordu ama farketmiyor tabi sağlıklı sıhhatli olsunlar da hiç önemli değil. 😊 Eğer öyleyse İnşallah kızdır seninki kız çocuğu bi başka oluyor bence 😊
Duyguiremu Bebeğimin cinsiyetini öğrendim ama 22. Haftada yanlış olduğunu öğrendim 😀 iki duyguyuda yaşadım😀
Fatma_001 12+5de %80 erkek dedi 17.haftada başka doktora gittim kız dedi haftaya tekrar bakacağız öğrenmiş değiliz henüz kızımda hemen öğrenmiştim ve değişmemişti oysa 😊😁
Duyguiremu Aybarsss 15. Haftada kız dendi biz prenses diye pasta kestik parti yaptık veeeee 22. Haftada şok erkek olduğunu öğrendik. Üstelik profesöre gitmiştim
biaslanannesi1 12 haftalık öğrendim erkek bebek zaten cevremde ki herkes erkek diyordu psikolojikmen erkek bekliyordum doktorumda diyince kesinleşti sağlıklı olsunda
sehermstf63 Puding 14 haftada arkasını dönmüştü ama bu bebek kız dedi doktorum bizde ona göre haztlığımızı yaptık acelemi ediyorum bilmiyorum ama işte tutamıyrm kndi mi