Glcn22 Mgokkilicc valla bizim bebiş kanalda tepetaklak duruyor nst de sancım çıkıyo vajinal ağrım var ishal oldum işte daha bişeyin oldugu yok plates,hurma,merdiven,sguat yapıyorum yok bacım 😂
Mgokkilicc Glcn22 Doktorun onerdi dimi kendini fazla zorlama birde bebek kakasını yapıyor böyle şeylerde diyorlar 😌
Arenn 37+5 im bende 1haftadir ishalim ilk gebeligimdede dogum haftasi ishaldim bence dogum yaklasirken olan bise buu
Eylem_kaya07 38+5 bende 3 gündür ishalim nedendir bilmiyorum ama normalde kabızlık sorunum var. Az önce doktordan geldim kafasının birazını kanala koymuş dedi 😂
Mom5444 Mgokkilicc ben doğuma gideceğim gün olmuştum ve mide bulantısı vardı ki hamileliğimin başında bile hiç midem bulanmamıştı 🙄 son gün hem sancılarım hem ishal hem mide bulantısı 🤢
Mom2525 Mom5444 umarım bu doğum belirtisidir 34+1im bir buçuk haftadır ishal var salgın geçebilecek bir durum yok ama gecenin bu vaktinde bile 3 kere ishal için bir kere kusma için uyandım güzelim uykumdan
Mom5444 Mgokkilicc peki sancınız var mı su gelince sancı olması gerekmiyor mu acaba çünkü benim sancım vardı ilk nişan geldi 3 saat sonra su ondan sonra sancılarım iyice şiddetlendi ☺️ 5 6 saat sonrada kavuştuk 🙏🏻🥰 hayırlı haberlerinizi bekliyoruz sizinde inşallah
Mgokkilicc Glcn22 Bende normal istiyorum ama cesaret edip hiç bir şey yapamıyorum birde kötü bir şey olur diye görümcem merdiven çıkmış inmiş kakasını yapmış çocuğu o yüzden korkuyorum böyle şeylerden 😔
yenianne31 Kızlar bende de var 1 gün sürdü ben probiyotik kullandım durdu şu an 36+6 yım salgından diye düşümmüştüm sizce Doğum yaklaştığı için mi sizinkiler ne yaparsanız yapım geçmeyen ishal mi
Mgokkilicc yenianne31 Ben hiç bir şey yapmıyorum yoksa bende kesmek için bir şey yapardım ama vücudumu kendi haline bırakayım dedim doğum yaklaştığı için olabilir çünkü
Mgokkilicc Eylem_kaya07 İshalini söyledin mi doktoruna onunla ilgili bir doktor tavsiyesi alalım ben ishal oldum diyip acile gitmeye utanıyorum çünkü şuan sancı yok bir şey yok 🤣
Mgokkilicc Mrasel Salgın varmis korkmayın siz hemen ama doktorunuza bir sorun yinede çünkü gerçekten bazılarında doğum belirtisi oluyormuş