Mgokkilicc 4-5 gündür ishalim tecrübeli anneler acaba dogumlarindan önce böyle bir belirti yaşadılar mı ?
Sennaaaa Mgokkilicc bende yaşadım çok çok fena pis kokulu 4 gün snra doğurdum doğırduktan sonrada hemen geçti
Beyzan Mgokkilicc evet doğuma yakın ishal çok yaygın vücut doğum için kendini hazırlıyor eskiden lavman mi vardı 😃Ama tabi ne kadar sonra doğum olur Allah bilir. En hayırlı zamanda sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Glcn22 Mgokkilicc 37+0 bende ishalim 1 haftadır 🤦🏻♀️ İntte doğuma hazırlık diyordu böbrekler kendını temızlıyormuş 🤷🏻♀️
Mgokkilicc Lili07 bende 37+2 yim inşAllah bize bir yol gösterecek olan birisi vardır 😐 internetten araştırdım biraz 37. Haftada doğuma hazırlanmak için olabiliyormuş ama bilmiyorum ilk hamileligim annemde de böyle bir sey olmuş bana hamileyken ama çok hatırlamıyor 😔
Lili07 Mgokkilicc Bende doğumun yaklaştığına dair bir belirti olduğunu düşünüyorum. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız
Ilayda1 14 haftalığım şuanda bende aynı durumdayım doktorum salgın var dedi dışarıdan yemek yeme ve bol bol su iç dedi. Özellikle salata türü şeyler yeme dedi geçmezse gastroya gidecem Gebelikten de olabilir tabi ama şuanda salgında varmış yani
Mgokkilicc Beyzan yaaa gerçekten mi çok umutlaniyorum Esraali karnimda inmiş demekki ben hiç anlamiyorum teşekkür ederim ikinizede 🥰🥰❤️❤️
Mgokkilicc Nehirada ayy hadi inşAllah hayırlısıyla alırız kucağımıza 🥰 pozitif doğum hikayesi yazmak nasip olsun ❤️
Mgokkilicc Lili07 benimde yok Glcn22 başka bir belirti var mı acaba 😅 ay hadi birlikte bekleyelim doğumu 🤣
Glcn22 Mgokkilicc valla bizim bebiş kanalda tepetaklak duruyor nst de sancım çıkıyo vajinal ağrım var ishal oldum işte daha bişeyin oldugu yok plates,hurma,merdiven,sguat yapıyorum yok bacım 😂