cennetkokulum_ Kbrbisi21 tetanoz aşısı için sağlık ocağına gittim ve hemşire vegaferon verdi var mı kullanan
Sebnem9 cennetkokulum_ evet ben kullanıyorum ama bana sağlık ocağından vermediler. Kendi kadın doğum doktorum verdi.
Sebnem9 Dry34 merhaba :) bana kendi kadın doğum doktorum yazdı. Akşam yemeklerinden yarım saat önce içiyorum. Çok hafif ishal yaptı ama şu an bir sıkıntı yok :)
Dry34 Sebnem9 tamam çok teşekkür ederim. Banada sabah aç kullanın dediler sağlık ocagında bende açıkcası kullanmadım henüz başlayacağım ama siz kaçıncı haftadasınz acaba
Dry34 Kvsraykt tamam çok teşekkür ederim banada sabah aç kullan dedi hemşire ama ben kullanmadım açıkçası başlamak istiyorum siz kaçıncı haftanızdasınız peki ?
Mayacm Kbrbisi21 gyno ferro sanol verdı doktorum aşırı mıdemı bulandırdı degıstırdı doktorum sımdı maltofer fol kullanıyorum hıcbı yan etkı yapmadı
Kbrbisi21 kubratskya_ benim fertamir cok fazla midem bulandi geceleri surekli afedersiniz kusma oldu ve bagirsaklarim cok felaket calisti
Celiklibusee Kbrbisi21 sidefer kullanıyorum bir tık pahalı sanırım ama hiç kabızlık yaşamadım aksine rahatlattı bile diyebilirim
Kbrbisi21 Celiklibusee parasini dusunmuyorum artik ilaclarin bebek icin takviye olacagi icin :) ama yarin olsun hemen doktorumla gorusecegim bu konuyu :)
Aycicegim Kbrbisi21 feramat kullanıyorum hiç bir yan etki yaşamadım hamile kalmadan öncede alıyordum bunu zaten demir depoları boş
elfshka Kbrbisi21 Ferro sanol bana dokunuyor bu yuzden Ferifer Kaşık ilac kullaniyorum,bir yan etkisini gormedim tadı da guzel
Mom3834 Kbrbisi21 Thardyferon kullanıyorum. Uzun salınımlı tablet hem de. Uzun süre etkisi devam ediyor gebelik öncesi kullanıyordum doktoruma devam etmek istediğimi söyledim olur dedi. Mide bulantısı yanma vs hiç bir şey yapmıyor
Kbrbisi21 Mom3834 Bende pazartesi gorusecegim doktorum ile degistirmesi icin cunku cok fazla rahatsiz ediyor beni e birde yaz hamileligi cok cok zor oluyor