Kbrbisi21 Mom3834 Bende pazartesi gorusecegim doktorum ile degistirmesi icin cunku cok fazla rahatsiz ediyor beni e birde yaz hamileligi cok cok zor oluyor
Mom3834 Kbrbisi21 bi benimkini not alıp sorun isterseniz hiç bir yan etkisi yok.. gece uyumadan önce içiyorum
esratpl Kbrbisi21 hiç kullanmayan var mıdır acaba🤔 normalde kabızlık sorunu yaşayan bi insan olduğum için demir ilacı ile daha kötü olurum diye korkuyorum bir de serklajlıyım ıkınmam yasak. Kabızlık yapmayan demir ilacı önerebilecek olan var mı acaba🥺
busra-M esratpl ben feramat kullanıyorum kabızlığın aksine ishal yaptı diyebilirim 🙈 kabız olduğum dönemlerde de kefirle çözüyordum işi.
Haticecakirr Kbrbisi21 trdyferon hiç bir yan etkisini görmedim daha önce de oroferon kullanmıştım o da iyiydi
Kbrbisi21 Haticecakirr oroferon kullaniyordum normalde hic yan etki olmamisti birden bunu yazdi doktor onu birak dedi keske oroferona devam ettirseydi
Tugbahsen Gyno ferro sanol kullandım midemi çok rahatsız etti Gynoferol yazdı doktor o da midemi çok bulandırdı aşırı kabızlık yaptı geri ferro sanol adöndüm ama ondan da memnun değilim bilmiyorum napcam 😔 mecburen içiyorum şuan
MinikCeviz Kbrbisi21 tek bir ilaç kullanıyorum oda İMom drum tek ilaç vericem içerisinde ihtiyacın olan herşey var dedi gerçekten de öyle folik asitinden tut demirine b12 ıvır zıvır ne ararsan var 😃 cok memnunum aşırı dincim ayrıca 😍💃🏻
Kbrbisi21 Celiklibusee parasini dusunmuyorum artik ilaclarin bebek icin takviye olacagi icin :) ama yarin olsun hemen doktorumla gorusecegim bu konuyu :)
Zadekuzu 2melekannesi_ gunluk doz yeterli mi acaba gebelet için ben biraz arastirdkm demir orani diğerlerine gore az
2melekannesi_ Zadekuzu açıkçası onu tam bilmiyorum elimde var diye kullanmak istedim o bitince doktorum solgar önerdi ona geçeceğim