Sevilss Kbrbisi21 ben adını unuttum dışardayım bakamam ama genel yan etkisi demirlerin kabızlık başka bir sorun görmedim aylardır kullanıyorum
Zadekuzu 2melekannesi_ gunluk doz yeterli mi acaba gebelet için ben biraz arastirdkm demir orani diğerlerine gore az
Dry34 Sebnem9 merhaba 🤗 bana da sağlık ocagı verdi ama ben kullanmadım henüz siz nasıl ne zaman kullandınız yan etkisi oldu mu acaba
Dry34 Kvsraykt siz nasıl kullanıyorsunz banada sağlık ocagından verdiler ben kullanmadım daha sabah aç dedi yan etkisi vs varmi?
busrakaripek Kbrbisi21 ocean microfer kullanıyorum tek ve büyük yan etkisi kabızlık başka bir yan etkisi yok
Sebnem9 Dry34 merhaba :) bana kendi kadın doğum doktorum yazdı. Akşam yemeklerinden yarım saat önce içiyorum. Çok hafif ishal yaptı ama şu an bir sıkıntı yok :)
Kvsraykt Dry34 Sabah aç karnına alıyorum şimdi 2 ye çıkardık doğum yaklaştı düşük çıkıyor diye akşam yatarken alıyorum 1 2 saat uzak olması gerekiyor öğünlerden çünkü süt ürünleri engelliyor etkisini bir sıkıntı yaşamadım ben
Dry34 Kvsraykt tamam çok teşekkür ederim banada sabah aç kullan dedi hemşire ama ben kullanmadım açıkçası başlamak istiyorum siz kaçıncı haftanızdasınız peki ?
Kbrbisi21 kubratskya_ benim fertamir cok fazla midem bulandi geceleri surekli afedersiniz kusma oldu ve bagirsaklarim cok felaket calisti