Bb1 benim de gebelik şekerim tok karnına 172 aç karna 90 çıktı 1,5 aydır diyet yapıyorum şekerli hiçbir besini tüketmiyorum içinde beyaz un olan hiçbir şey yiyemiyorum sadece ekmek olarak Çavdar ekmeği ekmek yemediğim zamanlar yemekle bulgur pilavı 4 5 kaşık olacak şekilde yiyorum meyve günde bir porsyon oda şeftali ya da elma yiyorum benim diyetimde yoğun derecede kalsiyum ve protein var günde neredeyse üç öğün yoğurt bir öğün süt gece yatmadan da kefir içiyorum yediğiniz meyveyi kuruyemişle ya da bir süt ürünü ile tüketirseniz şekerini kesiyor bilginiz olsun, Gebelik şekerim öncesinde haftada 500 700 gram alıyordum ama diyete başladıktan sonra 1,5 aydır aynı kilomda duruyorum ama bebek büyüyor çok şükür 🙏🏻
benim de gebeliğim riskliydi serklaj oldum 13 haftamda Çok fazla yaptım hareketsiz kaldım ben ona bağlıyorum bu şekeri bir de çok fazla karpuz yemiştim ve kiraz bu ikisi şekeri tavan yaptırıyorlarmış :)) neredeyse iki aya yakındır onlardan uzağım Her gün bir kere ölçüm yapıyorum evde bayağı bayağı düzene soktum gibi şekeri haftada bir gün kendimi ödüllendiriyorum bir öğün iki top dondurma veya bir tane lahmacunla 🤭🤭 Sormak istediğiniz başka bir şey varsa yardımcı olabilirim