BuSee_ Serpilbb bende yarın 37+2 olcağım doktor kontrolüm var yarın ona gideceğim keşke benimde öyle olsa 😂 rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin çok kolay geçsin inşallah Doğumun canım 😊
AsenaEmre Serpilbb Bende 37 de normal. Muayene ye gidip yatış vermişlerdi doğurmuştum Allah Bir avazda kurtarsın inşallah ❤️
Serpilbb Masal2021 karnımın yanlarında hissediyordum arada ama şiddetli değil. İlk başta 2 3 saat regl sancısı çektim 2 gün önce falan sonra ara ara sancı giriyordu sizinde inşallaj biran önce gelir
Qnne123 Serpilbb aynısını ben yaşıyorum 2 gündür dünde çatı minesi oldum daha kötü ağrılarım çoğaldı hele ki bugün mahvetti beni ınsallah bende önümüzdeki hafta gittiğimde dodguruum yada bu bikac gün icinde🤣🤣
1_minik Serpilbb hayırlı haberlerini bekliyoruz canım…rabbim kolaylıkla kucağına aldırsın bebişi inşallah ve biz normal Doğumdan korkan herkese umut veren bir Doğum hikayen olsun inşallah 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Nigar22 Ayy bende 34+4 üm 10 gün sonra kontrolum var sancılarım oluyor acaba doğururmuyum ?😄 Allah yardımcınız olsun sağ sağlim alın kucağınıza inşallah
Nrokc Nigar22 nasıl sancı olduğunu anlıyosunuz acaba ? Bende 34+3′ğm dün gece karnımın ortasına ara ara böyle acıdı gibi oldu bebek hareket ettikçe acısı arttı gibi oldu ama soğuk oldu üstümü örtmedim diye oldu diye düşündüm. Tam nerenize vuruyor sancı ??
FatmanurAyz Ya ne güzel bizde 38 haftalıgız ara ara agrı oluyor gecıyor sancı çıkmıyor nst de çatı muayenesi de yapmıyorlar bende doğurmak ıstıyorum artk 😂
Serpilbb FatmanurAyz banada sancı çıkınca yaptılar yoksa yapmazlardı muhtamelen. Sizinde tez zamanda inşallah 🙏
FatmanurAyz Serpilbb ınsallah ya dua edin nolur tum hamıleler kolay bi dogum nasıp etsın rabbim yavrularımıza kavuşalım en son kanala ınmemişti benim Pazartesi kontrl var surekli çömelme hareketı yapıyorum insin die 😀
minikoglumm Serpilbb ah ah bende de açıklık var daha nst oldum bebenin gelesi yok 40+1 bekliyoruz bakalım haftaya çarşamba net yatış