FatmanurAyz Serpilbb ınsallah ya dua edin nolur tum hamıleler kolay bi dogum nasıp etsın rabbim yavrularımıza kavuşalım en son kanala ınmemişti benim Pazartesi kontrl var surekli çömelme hareketı yapıyorum insin die 😀
Serpilbb FatmanurAyz sorma ilk vajinal muayene ettiklerinde kanalda dedi yatışım yapıldı kanalda değil dediler 5 cmden sonra gelmekten vazgeçti 😂
Deletedmom23234 Serpilbb Galiba bende doğurcam hshshshshs ay gülme komşuna gelir başına dedikleri bu olsa gerek
minikoglumm Serpilbb inşallah bişeyde kalmadı korkuyorum gerçi kendi sancindan biraz fazla oluyormuş ama yinede kesilmiyor sürekli oluyor :(
FatmanurAyz Serpilbb 😅benim kızında gelesi yok herhalde keyifler yerınde ama sizin açılma da var çömelme hareketi yapınca kanala ıner dıyorlar faydası olıyormus ya bizi de durumdan haberdar et canım dua edıyorum ınsallah
Nrokc Nigar22 nasıl sancı olduğunu anlıyosunuz acaba ? Bende 34+3′ğm dün gece karnımın ortasına ara ara böyle acıdı gibi oldu bebek hareket ettikçe acısı arttı gibi oldu ama soğuk oldu üstümü örtmedim diye oldu diye düşündüm. Tam nerenize vuruyor sancı ??
Nigar22 Nrokc Kasıkta oluyor ve bebekte aşağı doğru baskı yapıyor bazen beldende vuruyor ama düzensiz sancı
ervacigimgeliyor Canım öncelikle sağlıkla kucağına alırsın inşallah, bebeğini nerde hissediyordun peki?
Zeliiiss Serpilbb hadi ya benimde ara sıra ağrılarım falan oluyor kasılma oluyor ama emin olamıyorum geçince yalancıdır diyip geçiyorum inşallah benimde başlar bir an önce doğumum
Qnne123 Serpilbb aynısını ben yaşıyorum 2 gündür dünde çatı minesi oldum daha kötü ağrılarım çoğaldı hele ki bugün mahvetti beni ınsallah bende önümüzdeki hafta gittiğimde dodguruum yada bu bikac gün icinde🤣🤣