Hilal5455 TugceBelis Ayyy ne diyosun 😍 yazıyı okur okumaz çarpıntı oldu 🌺🌺 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🦋 hiç korkma canım benim hiç telaş yapma 😍😍😍
TugceBelis Hilal5455 5 yıl aradan sonra ikinci aslında ama sanki ilk doğumum olacak çok heyecanlıyım miğdemde kelebekler uçuyor gibi düşünmemeye çalışıyorum 🙈 kızımda da son gece uyuyamamıştım inş bu gece azda olsa uyuyabilirim🤗
Hilal5455 zeynepemiromer Ah canım yaaa sağlıkla kucağına al inşallah 😍😍😍 Rabbim zamanında vaktinde kucağına almayı nasip etsin 😍😍
Zelsonr Hilal5455 Evet canım çok şükür🤲 Aynen yaa valla çok heyecanlıyız 😂🙈 Amin cümlemiz inşallahhhhhhh 🤲😍
Hilal5455 Alagzpnr Neden peki ?, Hiç üzülme sıkma canını olurmu canım benim 😍 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋 dualarım seninle 🌺
Hilal5455 Senayyaprak33 Bir an önce 30. Haftalara qelsemde diosundur 😍😍😍😍 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋😍
Hilal5455 isimsiz1i Sanırım 35. Haftada sizi alırlar ikiz gebelikleri çok tutmuyolar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋🦋✨ Rabbim yardımcın olsun güzelim benim ❤️😍
Senayyaprak33 Hilal5455 ayyy hemden nasıl hemen geçsin istiyorum günler bı an önce kokusunu almak için 🥺💙😍
Sedamurat Mssm yok kuzum kalp rahim sorunum var benim bebişim dönemiyor o yüzden mecbur sezaryen olucam
Alagzpnr Hilal5455 canm bnm cok tşk ederim böbreğim calismiyor kan degerlerim cok kötü plesantaya benden kan gitmiyor aşırı derecede kansızlıktan dolayı yinede allahin takdiri herseyin hayırlısı olsun hepimiz icin
DenizSayer Mssm canım doktorum öyle bir bilgi vermedi ama bebek dönmüş dedi popsu yukarda başı aşağıda dedi
Sedamurat Mssm inşallah döner kuzum sancı gelince yarım saatte de dönüyor eğer alnına yazılan normal doğum ise hiiç korkma dönmez diye bir anda oluyor herşey 🌸🙏🏻
Hilal5455 Sevimp Yaaa çok az kalmış resmen 😍😍 Rabbim zamanında vaktinde kucağına almayı nasip etsin sağlıkla inşallah 😘🦋🌺
Sedamurat Hilal5455 aminn canım benim allah razı olsun çok zor günlerden geldik buralara kadar rabbim kimseye aratmasın inşallah allahım sağlıklı sıhhatli herkese nasip etsin🥰🥰♥️