Angela Hilal5455 Cok heyecanlıyım. İlkinde de vardi ama bu ayrı bi güzel heyecan. Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏
Hilal5455 Hyrynur Tecrübeli olmamıza rağmen yine de ilk hamilelikmiş gibi heycanlamak başka bir duygu 😍 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋😍
Hyrynur Hilal5455 kesnlkle bu ilkinden farklıyfı zaten rabbmin verdgne çok şükür şu son gnlerde gecse kasılmalar arttı uyutmuo
Htcnaz -Gmz- aynıyız seninle ama benim tabi riskim bilemem doktorumub demesine göre iyi giderse herşey 38 de alacak beni de
Hilal5455 Sedamurat Heyecanını burdan hissettim canım benim 😘 belki de hayatında hiç gün saymışlığın olmamıştı 😍 binada annelik denir işte 🦋🦋🦋🦋🌺 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋
Sedamurat Hilal5455 aminn canım benim allah razı olsun çok zor günlerden geldik buralara kadar rabbim kimseye aratmasın inşallah allahım sağlıklı sıhhatli herkese nasip etsin🥰🥰♥️
DenizSayer Mssm canım doktorum öyle bir bilgi vermedi ama bebek dönmüş dedi popsu yukarda başı aşağıda dedi
Hilal5455 isimsiz1i Sanırım 35. Haftada sizi alırlar ikiz gebelikleri çok tutmuyolar sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋🦋✨ Rabbim yardımcın olsun güzelim benim ❤️😍
zeynepemiromer Hilal5455 doğuma son 60 gün kaldı ilk bebisimiz Allah in izniyle sagsalim kucağımıza alırız inş hepimiz 💙
Hilal5455 zeynepemiromer Ah canım yaaa sağlıkla kucağına al inşallah 😍😍😍 Rabbim zamanında vaktinde kucağına almayı nasip etsin 😍😍
Hilal5455 TugceBelis Ayyy ne diyosun 😍 yazıyı okur okumaz çarpıntı oldu 🌺🌺 Allah’ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲🦋 hiç korkma canım benim hiç telaş yapma 😍😍😍
Hilal5455 MinikMucizem23 Şimdi senin yüreğin hop hop oluyodur canım benim 😍😍 az kalmış bebeğini kucağına almana 🌺 inşallah her ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkarsınız 😍🌺
Sedamurat Mssm yok kuzum kalp rahim sorunum var benim bebişim dönemiyor o yüzden mecbur sezaryen olucam
kukiveannesi Hilal5455 ilk veee 50 gün kaldı 33 hafatalık🥳 tabi erken doğum riskim var daha önce gelmezse😊
Hilal5455 kukiveannesi Allah’ım inşallah vaktinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hiç korkma canım benim dualarım seninle 🌺🌺🌺
Hilal5455 Mltm88 Tecrübelisin ama yinede ilk gebelik mış gibi heycanlandığını hissettim,🦋🦋 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋😍
Hilal5455 citlenbigim2212 30. Haftalari iple çektiğini biliyorum 😍 sağlıkla kucağına al canım benim 😘
citlenbigim2212 Hilal5455 çekmez okır muyum 😊 ama bir yandan da daha dün gibi geçmesin zaman istiyorum 😊 amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı