Hilal5455 Dilekcnkn Tamam artık 30. Haftalara qeldin az kalmış 🌺🌺😍😍😍 Rabbim zamanında vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 😍😍😍
Sedamurat Mssm inşallah döner kuzum sancı gelince yarım saatte de dönüyor eğer alnına yazılan normal doğum ise hiiç korkma dönmez diye bir anda oluyor herşey 🌸🙏🏻
Mssm Sedamurat allah razı olsun canım güzel dileklerin için 🙏kaderde ne yazıldıysa o olur tabiki inşallah döner bekliyoruz biraz inatçı cıktı gelmek istemiyor allah bütün hamişlere sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin 🤲🤲
TugceBelis Hilal5455 5 yıl aradan sonra ikinci aslında ama sanki ilk doğumum olacak çok heyecanlıyım miğdemde kelebekler uçuyor gibi düşünmemeye çalışıyorum 🙈 kızımda da son gece uyuyamamıştım inş bu gece azda olsa uyuyabilirim🤗
Ayse71 18 haftalığız bizde nasip olursa 15 ocakta doğum ve ilk bebeğimiz İnşaAllah 🤲🏻♥️🤰🏻 Rabbim evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaAllah sağlıkla hayırlı bir şekilde isteyen herkese nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤲🏻
Happybaby007 Zeynepela1 bende 2 eylülde sezeryana girecek nasip olursa. Az kaldı. Belden mi tammı narkoz alacaksınız
Zeynepela1 Happybaby007 ilk doğumumda tamamen narkoz bunda da aynısını istiyorum kokuyorum belden uyuşturmalıdan 😁sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
poyrazinannesi3547 Hilal5455 2 düşük yaptm 5 haftalıklardı şimdi 3.gebelik 18 haftalık hamileyim Rabbim inşAllah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizede 🤲🏻💙
birgul_990 Hilal5455 son 50 gün ilk gebeliğim ve nerdeyse bir sülalenin tek torunu olacak Benim çocuğum. Herkes benden daha heyecanlı beni de ister istemez bi heyecan alıyor. Bi yandan da stres oluyorum. Herkes görmek dokunmak kucağına almak isteyecek bende kimseye vermicem tabi. Tepkiler yağacak bana bakalım neler bekliyor bizi oğlumla 🤪🙄🙏🏻