Hilal5455 Benimbebegim Ah canım benim sende iple cekiosundur kucağına alcagin günü 😍 sağlıkla vaktinde alırsın inşallah 😍
Hilal5455 Hyrynur Tecrübeli olmamıza rağmen yine de ilk hamilelikmiş gibi heycanlamak başka bir duygu 😍 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋😍
Hilal5455 Ceycey11 Sabırsızlıkla doğum zamanını beklediğini burdan hissettim 😍😍 Rabbim zamanında ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😘
Hilal5455 DenizSayer Çok az kalmış ❤️ tatlı heyecan ve bi türlü geçmek bilmiyen Zaman 😍 hepsinin tadı farklı 🦋🦋
Glcn22 Hilal5455 ilk hamilelik 💙 36+6 👼🏻 Uygulamaya göre 22 gün kaldı ama sanki 222 gün kalmış gibi 🤦🏻♀️
Hilal5455 Glcn22 Ah o qeçmeyen zaman 😍 sabırsızlıkla ve heyecanla ne zaman doğuracam düşüncesi sabah akşam aklında biliyorum 😍♥️♥️ inşallah vaktinde sağlıkla kucağına al canım 🌺❤️😍
Hilal5455 merve-shnbs Seni okadar iyi anlıyorum ki 😍😍 ama en güzel bekleyişlerden biri sağlıkla kucağına al canım 🌺❤️😍
Hilal5455 Zelsonr Oh oh maşallah az kalmış 😍 ilk heyecanlar ve deneyimler qercekten çok başka oluyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋😍💙💙
Zelsonr Hilal5455 Evet canım çok şükür🤲 Aynen yaa valla çok heyecanlıyız 😂🙈 Amin cümlemiz inşallahhhhhhh 🤲😍
Gonul_enes Hilal5455 35+0 an itibariule…25 gun kaldi nasipse sezeryana ama vakte kadar.dururmu bilmem
Hilal5455 Mltm88 Tecrübelisin ama yinede ilk gebelik mış gibi heycanlandığını hissettim,🦋🦋 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋😍
MinikMucizem23 Hilal5455 37+6 🥰 15 gün var rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🌹
Hilal5455 MinikMucizem23 Şimdi senin yüreğin hop hop oluyodur canım benim 😍😍 az kalmış bebeğini kucağına almana 🌺 inşallah her ikinizde sağlıklı bir şekilde çıkarsınız 😍🌺
Sedamurat Hilal5455 şuan 37+1 sezaryen olucak 20 günümüz kaldı prensesimle kavuşmaya rabbim sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah hepimize 🌸
Hilal5455 Sedamurat Heyecanını burdan hissettim canım benim 😘 belki de hayatında hiç gün saymışlığın olmamıştı 😍 binada annelik denir işte 🦋🦋🦋🦋🌺 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah’ım 🦋