Happy-41 Deletedmom27272 büyük olan erkek çocuklarıda yan kesici gibi para istiyo vermeyince saldırıyor tukuruyorlar küfür ediyorlar
Durunbigeldim Irkçı demesinler diye kendi milletine hasım kesilenden daha iftiracı, daha şirret, daha zalim insan tanımıyorum. Ergen arkadaşlarının yanında öz anasını tanımazdan gelen hayırsız evlatlara benziyorlar.
zehranurr Happy-41 evet muaflar. Biz yediğimiz ekmekten, içtiğimiz suya kadar her şeye vergi verirken onlar vermiyorlar
Littlespy Deletedmom27272 bu cahelat yüzünden biz de sürünüyoruz işte… hala 80lerdeki durum ile o zamanın teknolojisi ile şimdi karşılaştırılıyor.
Sevdayilmaz zehranurr o kadar haklısın ki defolup gitsinler yeter misafir ettigimiz . Parklarda aksama kadar yayila yayila yatıyorlar,dolasamaz olduk rahatca bakislari rahatsiz edici , kendi ulkemizde biz misafir olduk.Sonumuz hic iyi görünmüyor boyle giderse.
Deletedmom27272 Happy-41 evet bizim burada metro durağının orda çocuk var kapkara yanına gelip açım diyor yemek alıyım diyince de para istiyor
Mltm07 Happy-41 ay evet ya şu günlerde en muzdarip olduğumuz konu sokakta yürüyoruz yapışıyorlar vermeyince küfür ediyorlar geçen çok sinirlendim yapıştırdım birtanesine tokatı
Deletedmom27272 Littlespy tanzim çadırlarında patates, soğan kuyruklarını ne çabuk unuttular , insanlar ekmeği daha ucuza almak için bile kuyruklara giriyor ekmek ya ekmek bile alım gücünü etkiliyorsa vah halimize
Ar2020 Benim son zamanlar da düşünmekten kafayı yediğim bir konu kız kardeşim şehir dışına üniversiteye gidecek ve inanın baskı yapıyorum dondur gitme diye canına geleceğine eğitimin aksasın diyorum dinletemiyorum kendi de haklı ama ben evden sağlık ocağına çıkmaya korkuyorum resmen bilmiyorum valla sonumuz hayrolsun
Littlespy Deletedmom27272 Aynen öyle aslında hiç bir farkı kalmadı o zamanlarla şimdinin. 2 gün önce yaz mevsiminde Türkiye’de 5 tane şeftaliyi 17 TL ye aldım. Öyle egzotik bir meyve falan değil bildiğimiz yazın bol bol olan ülkede bol bol yetişen şeftalinin kilosu 15 TL 🤦🏻♀️
Mltm07 zehranurr ah ahh hepimizin canı yanıyor. Gerçekten korkuyorum ben bile bu yaşımda korkuyorum çocuklarımız nasıl korkmasın bzim vergi paralarımızdan yararlanıp kafalarına göre oraya buraya saldırıyorlar mahvettiler ülkemizi defolsunlar
Deletedmom27272 Littlespy hadi o meyve dersin taze fasulyenin kilosu 12 lira resmen mevsimi olmasa anlarım bir derece ama tam mevsimi patlıcan 8 tl bunlar pazar fiyatı market ve manavdaki fiyatı düşünemiyorum
Crcs zehranurr Türkler orada böyle pislikler yapmamistir diye düşünüyorum. Ne edep var ne ahlak. Irkçılık ya da milliyetçilik yapmak istemiyorum ama hadlerini çoktan aştılar.
Littlespy Deletedmom27272 önümüz kış bi de eskiden kış hazırlığı yapardık yazın uygun oluyor taze oluyor diye. Şimdi nasıl yapacağız bakalım…
Ece003 zehranurr ülkemiz elden gitmek üzere adamlar savaşta geride karısını bacısını anasını kızını bırakıp gelmiş gözü benim ülkemdeki kadını kızı mı görür Allah aşkına acımaz kıyarlar yakında birçok masum kadına çocuğa Allah’ta biliyor üzülüyordum hallerine ilk başta Suriyelilerin ama rahat durmuyorlar madem sığınmacısın buraya gelip çoğalıp açlık çekip dilenme dimi biz 2. Çocuğu yaparken bile bakabilecek miyim diye tereddütle yapıyorum bir bakıyorum ülkemdeki Suriyelilerin her evde en az 3 çocuk bu nedir kardeşim kendi ülkemizde değerimiz kalmadı 🤬🤬🤬🤬
Deletedmom27272 Littlespy Allah yardımcımız olsun ne diyim insanlarımız hala aynı kafada olduğu sürece fasulye 30 lira bile olur