ay-se Ben de böyle bir başlık altında bu yorumunuzu doğru bulmuyorum hanımefendi. Olay artık din kardeşliği çerçevesinden çıkalı epey oldu. Müslümanın müslümana desteği diye diye başımıza kaktılar milyonlarca insanı. Hükümetin halka dayattığı, kabul ettirmeye çalıştığı, zorla gözümüze gözümüze soktuğu bir dönemdeyiz ve artık ben bu din kardeşliği lafını duydukça çılgına dönüyorum. Yeter ya yeter. Kendi ülkemde kendi vatandaşım açlık çekiyor, işsizlik almış başını gitmiş bu ne idüğü belirsiz insanlar üredikçe devletten senin benim vergimle çocuk başına para alıyor, sınavsız üniversiteye giriş yapıyor, tacizi tecavüzü affedersiniz ama yok sayılıyor! Kira derdi, vergi derdi olmuyor, ekmek elden su gölden keyif çatıyorlar. Biz de geçinmeye çalışıyoruz işte…Ben mecbur muyum kendi ülkemde misafir gibi hissetmeye? Çocuğumu parka götürüyorum her yerdeler her yerde! Davar gibi geziyorlar. Doğurduklarına da bakmıyorlar. Onların bebeleri 7li8li gruplar halinde kaydırakların tepesinde tepinirken benim evladım niye parkta onların gitmesini bekliyor? Çocuk korkuyor giremiyor aralarına. Kovuyoruz kovuyoruz bitmiyorlar, onlar gidiyor başka grup geliyor. Tiksiniyorum artık, kadın, çocuk, genç, erkek demeden; ‘ah yazık tüh vah’ etmeden hepsinden tiksinir olduk. Devlet hastanelerine sıra alamaz oluyoruz, bunlar doluşturuyor her yeri. Şehrin en merkezi yerlerinde arapça tabelalar görmek istemiyorum! Her yere dükkan açıyorlar, her yere kendi ülkelerinden isim koyuyorlar. Vermedikleri zarar kalmadı pisliklerin. Defolsunlar gitsinler bir zahmet!!