ozlmblm sulemete ay hepiniz böyle yazıyorsunuz valla gece gece eşimi eczaneye gönderesim geliyor 😂 beklesem mi yapsam mı bilemedim
Jiy_muz ozlmblm neden bir buçuk sene olmuyormuydu yoksa siz mi istemediniz ? İnşallah hamilesindir cnm 🙏🏻
ozlmblm Zeyneptuba birazdan beraber gider alırız bu gidişle fazla alırım hem şimdi hem yarın ilk idrarla yaparım 😂
EsmaaaaMeva1 Bfduam polistik over de sürekli böle pozitif çıkıyor kendimden biliyorum.. Adet günümden Bi gün önce bile yapsam aynı böle çıkıyordu. O yüzdenn
ozlmblm Jiy_muz ilk başlarda biz istemedik sonra ben bu ocak ayında kimyasal geçirdim sonra biraz toparlanayim diye istemedim ama şu 2 aydır da bebek için uğraşıyoruz
Bfduam umutluanneadayi normal kaset testte çıkmayıp ovülasyonda mı çıktı? Evetse kaç gün önce çıkmamıştı kasette de bunda çıktı?
umutluanneadayi Bfduam ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı sanki yumurtlama olacak gibi çıktı çok yorumda okudum ovulasyon testi ile hamile kaldım diyen sonra kaset test aldırdım eşime onu yaptım çıkmadı sonra adet oldum maalesef
Bfduam ozlmblm test yapınca haber ver, inş pozitiftir. Benimde böyleydi post açmıştı, bugün adet oldum, inş sen olmazsın.
greybrde ozlmblm kimisinin yumurtlaması adete 1 hafta kala kiminin ki adetten 1 hafta sonra oluyor diye biliyorum benim ki adet olmama 1hafta kala olmuştu mesela
ozlmblm greybrde tabiki olabiliyor ama ben hep yumurtlamayı erken gördüm sadece temmuz ayında hiç bebek olsun diye uğraşmadık akışına bıraktım
Zeyneptuba https://resimyukle.io/r/d6uoMfeGIM Benimde böyle çıktı kızlar adete 4 gün kala. Gebelik testim negatif ama
ozlmblm Zeyneptuba sadece ben haziran ayında ovulasyon yaptım temmuzda hiç yapmadım akışına bıraktım adetime 3 gün var