ozlmblm Jiy_muz ilk başlarda biz istemedik sonra ben bu ocak ayında kimyasal geçirdim sonra biraz toparlanayim diye istemedim ama şu 2 aydır da bebek için uğraşıyoruz
Jiy_muz ozlmblm geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda olursun allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻
ozlmblm greybrde tabiki olabiliyor ama ben hep yumurtlamayı erken gördüm sadece temmuz ayında hiç bebek olsun diye uğraşmadık akışına bıraktım
ozlmblm Zeyneptuba sadece ben haziran ayında ovulasyon yaptım temmuzda hiç yapmadım akışına bıraktım adetime 3 gün var
Zeyneptuba ozlmblm aynı durumdayız. Bende bu ay takip etmedim. Adetime 4 gün var. İnşallah güzel haberler alırız ikimizde
EsmaaaaMeva1 Bfduam polistik over de sürekli böle pozitif çıkıyor kendimden biliyorum.. Adet günümden Bi gün önce bile yapsam aynı böle çıkıyordu. O yüzdenn
Bfduam EsmaaaaMeva1 polikistik overde adet öncesi dışında da süreçte yine sık sık (ay içinde) böyle pozitif mi çıkıyor?
umutluanneadayi Bfduam ovulasyon testi yaptım kıpkırmızı sanki yumurtlama olacak gibi çıktı çok yorumda okudum ovulasyon testi ile hamile kaldım diyen sonra kaset test aldırdım eşime onu yaptım çıkmadı sonra adet oldum maalesef
Bfduam umutluanneadayi Benimde bu ay aynı anlattığın sekilde oldu. Belkide ikinci yumurtlama sürecindeydik.
blueberyy00 ozlmblm genelde bu his doğru çıkıyor ben ilk hamileliğimde durduk yere eşim bana sen hamilesin bence dedi ve hamileymisim o ay inşallah sende oylesindir 🥰
ozlmblm blueberyy00 evet normalde eşim hiç oyle birşey demedi ilk defa diyor içine doğuyor inşallah içine doğduğu gerçek olur