ozlmblm Kızlar benim cumartesi günü adet günüm ama ovulasyin vardı elimde yaptım yumurtlama gibi çift çizgi gördüm
EsmaaaaMeva1 ozlmblm polistik over yoksa eğer normal eğer varsa polistik overın normal değil bu sonuç
Zeyneptuba ozlmblm elinizde gebelik testi varsa yağıj pozitif çıkıcak büyük ihtimalle içime öyle doğdu 😇😇
umutluanneadayi ozlmblm canım benimde böyle çıkıyordu hatta daha koyu normal test yaptım çıkmadı bende ama ovulasyon testi ile öğrenenler de var.insallah hamilesindir ☺️
Minik11 ozlmblm bende aynı bu sekilde öğrendim hamile olduğumu kesin hamilesiniz. Test yaptınız mi başka
ozlmblm Sksksksks aynen öyle haziran ayında ovulasyon testiyle yumurtlamayı gördüm ama olmadi temmuz ayında ise hiç ovulasyon yapmadım oluruna bıraktım eşimde geçenlerde dedi sen hamilemisin içime öyle doğuyor dedi 😁 bende Bilmiyorum beklicez dedim
Sksksksks ozlmblm bende hazıranda rahım fılmı cektırdım temmuzdada femera çatlama ıgnesı kullandım 15nı brklıyorum bakalım inşallah eşinizin içine doğan şey gercekleşir insan her ay negatif gormekten yoruluyor canım
blueberyy00 ozlmblm genelde bu his doğru çıkıyor ben ilk hamileliğimde durduk yere eşim bana sen hamilesin bence dedi ve hamileymisim o ay inşallah sende oylesindir 🥰
Bfduam umutluanneadayi normal kaset testte çıkmayıp ovülasyonda mı çıktı? Evetse kaç gün önce çıkmamıştı kasette de bunda çıktı?
ozlmblm Zeyneptuba ay gebelik testi yok elimde ay inşallah vardır canımsın ya ne güzel şeyler diyorsunuz 🥰🥰
ozlmblm Zeyneptuba birde kaç gündür aşırı bi kabızlık var tuvalete çıkamıyorum ve gaz var normalde olmaz böyle üst üste kaç gündür