Bebeğiniz kaç kg bu haftalarda hanımlar
Birde ciğer geliştirici iğne yaptıranlar varmı bu hafta da. Bugun iki doz yarında iki doz şeklinde yaptıracağım. Rahim agzı kapalı suyuda iyi ama başı çok aşagıdaymış bebeğimin. Kaçıncı haftaya kadar duracak merak ediyorum birde bu haftada vurulunca iğneyi aynı durumları yaşayan anneler durumlarını nasıl.
iğnenin yan etkisi olur mu🤔🌼

bilnazo68o Bir yan etkisi olmaz bebek erken doğarsa ciğerleri gizli gelişsin solunum sıkıntısı olmamasi için yapiliyor o igne aksine yarari var yani

31+0 dayken 1750 grm 42 cm di. Doktor normal dedi. Şuan 33+3 üz haftaya tekrar gidicez ne olmuş bakalım

bilnazo68o ilk bebegim. Sıcaklardan bişey yiyemedigim için biraz zayıf kaldı. Şimdi çok sükür yemem iyi alır bundan sonra kg inşallah

Havvabaht bende aynı iştahım yok mecbur yiyorum bazen canım çok birşey ler istese bazen hiç istemiyor. Haftasını doldurup 3 kilo doğarsa iyi diyorum. Oğlum var 3100 doğmuştu . İrmik helvası kaşar süt yoğurt falan yiyorum bende kilo yapar diye

bilnazo68o bizde 31+3 haftayız geçen hafta doktorum 1600 herşeyi normal demişti 15 gün snra tekrar gidecem kaç kilo alacak bakalım🤷🏻‍♀️☺️

bilnazo68o ciğer geliştirici iğne daha çok erken doğum tehlikesi olanlara yapılıyor canım her gebeliğe yapılmıyor, yapılsa da herhangi bir yan etkisi yok fakat ilaç çok yakıyor

bilnazo68o amin inş ama bu aralar iştahım yok neden anlamadım önceden soymak bilmezdim şimdi azıcık yesem yeterli hissediyorum 🤷🏻‍♀️

Glsmisk evet bizde de öyle olduğu için yaptrdık ama bilmiyorum değişik hissediyorum 😞. Şuan agrı ve sızı var zaten kalçam da. Sonuçta ciğerleri daha hızlı gelişecek bu durum karın çevresinin büyümesine sebep olmaz mıki normal haftadan ileride olcak sonuçta

bilnazo68o hayır canım bebeği geliştirmiyor sadece bebekte erken doğum olursa solunum sıkıntısı olmasın diye bu ilaç yapılıyor ciğerlerini güçlendiriyor yani

bilnazo68o bebeğiniz hep mi asagıdaydı yoksa yeni mi fark etti doktorunuz benim de direkt vajina üstünde hareket oluyor

bilnazo68o 30+5 te gittiğimde 1750 gr Dı kızım ciğer geliştirici olmadım ama benimde enfeksiyondan kaynaklı erken doğum riskim var 😑

Sita3434 evet hep aşagı yerleşikti hiç yukarı çıkmadı. Şimdi de başı iyice aşagı inmiş. Açıklık yok ama hareket ettikçe aşagıda baskı oluyor. Dolgunluk oluyor bazen