benimde gelmiyooooo 39+3 ten selamlarrr😂
Safaka eksi 4 😀😀
Seymamsl hurma yiyiyorum ama bana mısın demiyor 😀 yuruyus zaten basından beri yapıyorum ama duzenli değil gün aşırı evde temizlik yapıyorum hadi bu son olur diye ama yok yani tık yok 😀 ahududu cayını denemedim Bi onu da deniyeyim olmadı
tgbadgn erkek mi sizin de 😀 erkekler gec gelirmiş ya
esraizmirli buraya göre 2 gün ne zaman gelir bilmyiorum
Minnakkkk biz de eksi 1. Dedim geve birileri doğurmuştur gideyim foruma bakayım ama hiç aymı tas aynı hamam devamm
Bbcln2913 😀😀 ne kadar bekleyecek doktorunuz konustunuz mu peki ilk dogum mu
Minnakkkk evet canım ilk ve bizde erkeğiz 🥰 41′e kadar beklerimm dedi o da haftaya salı yapıyor işte. Eşim her akşam oğlumla konuşuyor artık gel diye ama tık yok. Yapmadığım yemediğim şey kalmadı.
depsizoo hayırlısıylaa gelsin o zaman ne zaman istiyosan ☺️ 🌺🌺
Bbcln2913 biz de aynıyız 41+0 da sabahtan cagırdı beni de bş alttan muayene ederiz dedi ona gore karar veririz dedi benim ikinci o yuzden beklemekte ısrar ediyorum ama artık sabrım kalmadı hele sıcaklarda perişan oldum 😀
Evindarr yok ben gun aşırı temizlik yapıyorum butun gun kızımın peşindeyim bazen aksamları yuruyorum buna ragmen tık yok işte 😀 ama artık tasıyamıyorum yatakta dönmek bile işkence Bi tarafıma yatıyorum Bi saat, sonra wc ye kalkınca bakıyırum her seyin izi cıkmıs o tarafa yatmaktan 😀
Cidden bu oğlanlarda mı sorun 😂 safak eksi 11 🤦
Cdlmeryem neyyyyyyy 😀😀😀 hala bekliyor musunuz Vala bravo 👋👋 benim sabrım falan kalmadı 😀 doktorunuz ne diyor
Seymamsl neyse bu aksam onu, yapayım gerci o kadar saat yurumek sanki imkansız benim için 😀
Şafak 10 ben çok ağırlaştım ağrılarım var gel artık çocuk 🤦🏼♀️