Minnakkkk artık müdahale edin o zaman 😅Ahududu yaprağı çayı içmek bol bol hurma yemek birebir benim arkadaşım da sizin gibiydi doktoru 3 saat aralıksız yürü demiş bizde diyoruz ne alaka falan 😅 yürüyüş sonrası duşa girip çıktı suyu geldi aynı gün doğum yaptı . Benimki de gelmezse bunlar aklımda ☺️

Seymamsl hurma yiyiyorum ama bana mısın demiyor 😀 yuruyus zaten basından beri yapıyorum ama duzenli değil gün aşırı evde temizlik yapıyorum hadi bu son olur diye ama yok yani tık yok 😀 ahududu cayını denemedim Bi onu da deniyeyim olmadı

Minnakkkk biz de eksi 1. Dedim geve birileri doğurmuştur gideyim foruma bakayım ama hiç aymı tas aynı hamam devamm

Minnakkkk evet canım ilk ve bizde erkeğiz 🥰 41′e kadar beklerimm dedi o da haftaya salı yapıyor işte. Eşim her akşam oğlumla konuşuyor artık gel diye ama tık yok. Yapmadığım yemediğim şey kalmadı.

Bbcln2913 biz de aynıyız 41+0 da sabahtan cagırdı beni de bş alttan muayene ederiz dedi ona gore karar veririz dedi benim ikinci o yuzden beklemekte ısrar ediyorum ama artık sabrım kalmadı hele sıcaklarda perişan oldum 😀

Minnakkkk şafak 4 olmasına 4de 💁
            Tık yok. Valla belim kırılacak artık ağrıdan. Bir milim oynayamıyorum 😖

Evindarr yok ben gun aşırı temizlik yapıyorum butun gun kızımın peşindeyim bazen aksamları yuruyorum buna ragmen tık yok işte 😀 ama artık tasıyamıyorum yatakta dönmek bile işkence Bi tarafıma yatıyorum Bi saat, sonra wc ye kalkınca bakıyırum her seyin izi cıkmıs o tarafa yatmaktan 😀

Cdlmeryem neyyyyyyy 😀😀😀 hala bekliyor musunuz Vala bravo 👋👋 benim sabrım falan kalmadı 😀 doktorunuz ne diyor

Minnakkkk yok işte her zamankinden Farklı bi yürüyüş aralıksız 3 saat bebek istem dışı kanalda ilerliyormuş 😅

Seymamsl neyse bu aksam onu, yapayım gerci o kadar saat yurumek sanki imkansız benim için 😀

Şafak 10 ben çok ağırlaştım ağrılarım var gel artık çocuk 🤦🏼‍♀️