İMDAAATTT PUPP
Zuhranas vücudumun her yeri kasınıyo suan kolum bitse karnım başlıyor orası bitse bacaklarım kalçam durmuyo sürekli birbirini tetikliyor kasıntılar.. Kollarım yara ıcınde sureklı kanatıyorum zaten karnım bacaklarım da oyle 1 dk dahi olsa uykuya dalamıyorum 1 haftadır boyle yım artık basım agrıyo zihnim yerimde degıl gun ıcerısınde uyuyabılırsem uyuyorum o da 1 yada 2 saat o kdr snra kasınmaya devam 🙄🥺
Gizemnurr arkadaşım vardı ne ilaç ne krem fayda etmiyordu kaşıyıp üstüne kolonya döküyor öyle rahatlıyorum diyordu 🥴 Allah şifa versin
Sudeekalay benım onlar da fayda etmıyo.. Zaten kımle konussam aynı seyleri soyledıler tek care Rabbım artık 🥺🙏
Gizemnurr umarım tez zamanda geçer 🤲🏻
Sudeekalay inşallah 🙏🙏
Gizemnurr aynı durumdayız vücudum berbat halde doktor krem ve hap verdi az da olsa rahatlattı beni ama kasimaktan vücudumu kanatiyorum resmen kaşınan yerlere buz koy ve şık sık soğuk suyla yıka o baya bi rahatlatoyo şuan bile kasiniyorum buz koymuşum doğum yapana kadar da sürecek bu rabbim şifa versin hepimize
Sakin sakin kolonya dökme anlık rahatliyo sonra daha çok cikiyo doktorum demisti
Hamileanne0 banada kortızonlu serum verdiler ama bana msn demiyor soguk pres yapıyorum sureklı ama hıc fayda etmiyor bebegım bıle karnımda rahatsız oluyo hissediyorum bır de ateş yapıyor bana 🙄
Gizemnurr ayy bende tam böyle bir post açacaktım seninkini gördüm benimde son bikac gündur karnım çok fazla kaşınıyor özellikle de geceleri yatamıyorum o kadar çok kaşıyorum ki yara içinde karnım çatlaklardan olduğunu düşünmüyorum ama çok rahatsız oluyorum çok zor Elim hep karnimda kaşıyıp duruyorum
Kubra_baydar gelıyor gelmekte olan o zmn benım de oyle başladı her yerime yayıldı sımdı dr dan cıktım caresı sadece dogurmak diyor yarın tahliller yapılacak kolestraz var mı yok mu bakılacak sadece yarın bır dha hastanedeyim ama bana huzur yok gne 🙄🥺
Gizemnurr çok geçmiş olsun size de zor vallahi kaşınmaktan bı hal oldum valla
Çok geçmiş olsun bi kaç hafta önce bir şeyden bende alerji oldum yok böyle bi kaşınmak dediğiniz gibi psikolojim bozulmuştu sürekli acildeydim sıcağa bağladılar ürtikeri , gebelikten dolayı ilaç kullanamadım bir tane hap veril sadece o iyi geldi. Sonrasında da üç haftada gerileyerek kayboldu dilerim sizinkide geçer aksi halde allah yardımcınız olsun
Kubra_baydar sana da cok gecmıs olsun evet cok kötü bir şey kımse yasamasın bunu