Gizemnurr benimde 36 haftada başlamıştı hem. Fazla kilo alımı hem stresten 1 ay kadar çektim tek rahatlatan şey soğuk su sürekli soğuk suyla duş alırdım kolumu bacağımı yıkardım 36+4 de doğurdum ama kaşıntı yine geçmedi

Zuhranas cıldıyecı de tek care dogum dıyor sonra da dıyor ama benım bazı hastalarım var dogum da da gecmedı onların.. Ya bu nasıl bısey tıp caresız mı kaldı smdı geberiyorum kasıntıdan olmaz ki boyle resmen dermansız hastalık 🥺🥺

Gizemnurr yooo bende doğum yaptım geçmedi karın kaşıntın geçtimi şuan hangi bölge kaşınıyor. Aynen tıp çaresiz ben kendimi çamura bile boyadım yok geçmedi

Zuhranas vücudumun her yeri kasınıyo suan kolum bitse karnım başlıyor orası bitse bacaklarım kalçam durmuyo sürekli birbirini tetikliyor kasıntılar.. Kollarım yara ıcınde sureklı kanatıyorum zaten karnım bacaklarım da oyle 1 dk dahi olsa uykuya dalamıyorum 1 haftadır boyle yım artık basım agrıyo zihnim yerimde degıl gun ıcerısınde uyuyabılırsem uyuyorum o da 1 yada 2 saat o kdr snra kasınmaya devam 🙄🥺

Gizemnurr sizi çok iyi anlıyorum insan o kadar çaresiz kalıyor ki farklı düşüncelere bile kapılıyorsun en korktuğum şey bu hamileligim de de yaşamak. Tez zamanda geçer inşallah allah yardımcın olsun canım

Gizemnurr arkadaşım vardı ne ilaç ne krem fayda etmiyordu kaşıyıp üstüne kolonya döküyor öyle rahatlıyorum diyordu 🥴 Allah şifa versin

Zuhranas teşekkür ederim canım inşallah bır dha yasamazsn snde 🙏🙏

Gizemnurr kasinti rahstsizligimi..ben hsmile ksldim 4 ay gebrlik egzamasi dediler insn jafsyi yedin kasinmaktsn heryerim yara bere oldu sonra gecti..

Gizemnurr aynı durumdayız vücudum berbat halde doktor krem ve hap verdi az da olsa rahatlattı beni ama kasimaktan vücudumu kanatiyorum resmen kaşınan yerlere buz koy ve şık sık soğuk suyla yıka o baya bi rahatlatoyo şuan bile kasiniyorum buz koymuşum doğum yapana kadar da sürecek bu rabbim şifa versin hepimize

Sakin sakin kolonya dökme anlık rahatliyo sonra daha çok cikiyo doktorum demisti

Hamileanne0 banada kortızonlu serum verdiler ama bana msn demiyor soguk pres yapıyorum sureklı ama hıc fayda etmiyor bebegım bıle karnımda rahatsız oluyo hissediyorum bır de ateş yapıyor bana 🙄

Zezz evet alerjik ürtiker gbı bısey ama derman bulamadım 🤦‍♀️🙄

Gizemnurr ayy bende tam böyle bir post açacaktım seninkini gördüm benimde son bikac gündur karnım çok fazla kaşınıyor özellikle de geceleri yatamıyorum o kadar çok kaşıyorum ki yara içinde karnım çatlaklardan olduğunu düşünmüyorum ama çok rahatsız oluyorum çok zor Elim hep karnimda kaşıyıp duruyorum

Kubra_baydar gelıyor gelmekte olan o zmn benım de oyle başladı her yerime yayıldı sımdı dr dan cıktım caresı sadece dogurmak diyor yarın tahliller yapılacak kolestraz var mı yok mu bakılacak sadece yarın bır dha hastanedeyim ama bana huzur yok gne 🙄🥺

Çok geçmiş olsun bi kaç hafta önce bir şeyden bende alerji oldum yok böyle bi kaşınmak dediğiniz gibi psikolojim bozulmuştu sürekli acildeydim sıcağa bağladılar ürtikeri , gebelikten dolayı ilaç kullanamadım bir tane hap veril sadece o iyi geldi. Sonrasında da üç haftada gerileyerek kayboldu dilerim sizinkide geçer aksi halde allah yardımcınız olsun