Gizemnurr Arkadaşlar aranızda gebelıgın son aylarında pupp hastalıgına yakalanan var mı kac Dr a gıttım kortızonlu kremler ılac lar ve en son serum yiyorum ama bu kasıntılara bana msn demiyor sabaha kadar uyumuyorum nasıl gececek bu illet 🥺🥺
Sibel0330 Gizemnurr ben warım canım ama ilk defa duyuyorum ya nasıl bişey bilmiyorum cok geçmiş olsun rabbim şifa wersin inşlh 🙏🏻
Zuhranas Gizemnurr geçmiş olsun canım boş yere vucuduna ilaç alma hicbir faydası yok tedavisi olmayan bir hastalık ben geçirdim denemediğim şey kalmadı önce karın bölgesinden başlar sonra tüm vücuda yayılana kadar geçemez birtek yüzde çıkmıyor diğer bölgelerin hepsinde çıkıyor allah yardımcın olsun
Sudeekalay Gizemnurr arkadaşım vardı ne ilaç ne krem fayda etmiyordu kaşıyıp üstüne kolonya döküyor öyle rahatlıyorum diyordu 🥴 Allah şifa versin
Zezz Gizemnurr kasinti rahstsizligimi..ben hsmile ksldim 4 ay gebrlik egzamasi dediler insn jafsyi yedin kasinmaktsn heryerim yara bere oldu sonra gecti..
Gizemnurr Zuhranas evet berbat durumdayım serum verdiler ama 1 haftadır uyku uyumuyorum kasınmaktan sinirden sürekli aglıyorum 🥺🥺
Zuhranas Gizemnurr kaçıncı haftandasın ikiz gebelik yada fazla kilo alımı var mı yada stresli gebelik çıkan bi hastalık
Gizemnurr Zuhranas 34.haftadayım bıraz fazla kılo alımı var oglum olacak🥺 stresimi pek yok aslında sadece enfeksiyonun vardı Dr antibiyotik vermıstım onlar tetikledi dedım ama cıldıye Dr u ondan olmaz falan dedı 🙄
Zuhranas Gizemnurr benimde 36 haftada başlamıştı hem. Fazla kilo alımı hem stresten 1 ay kadar çektim tek rahatlatan şey soğuk su sürekli soğuk suyla duş alırdım kolumu bacağımı yıkardım 36+4 de doğurdum ama kaşıntı yine geçmedi
Gizemnurr Zuhranas cıldıyecı de tek care dogum dıyor sonra da dıyor ama benım bazı hastalarım var dogum da da gecmedı onların.. Ya bu nasıl bısey tıp caresız mı kaldı smdı geberiyorum kasıntıdan olmaz ki boyle resmen dermansız hastalık 🥺🥺
Zuhranas Gizemnurr yooo bende doğum yaptım geçmedi karın kaşıntın geçtimi şuan hangi bölge kaşınıyor. Aynen tıp çaresiz ben kendimi çamura bile boyadım yok geçmedi
Gizemnurr Zuhranas vücudumun her yeri kasınıyo suan kolum bitse karnım başlıyor orası bitse bacaklarım kalçam durmuyo sürekli birbirini tetikliyor kasıntılar.. Kollarım yara ıcınde sureklı kanatıyorum zaten karnım bacaklarım da oyle 1 dk dahi olsa uykuya dalamıyorum 1 haftadır boyle yım artık basım agrıyo zihnim yerimde degıl gun ıcerısınde uyuyabılırsem uyuyorum o da 1 yada 2 saat o kdr snra kasınmaya devam 🙄🥺
Zuhranas Gizemnurr sizi çok iyi anlıyorum insan o kadar çaresiz kalıyor ki farklı düşüncelere bile kapılıyorsun en korktuğum şey bu hamileligim de de yaşamak. Tez zamanda geçer inşallah allah yardımcın olsun canım
Gizemnurr Sudeekalay benım onlar da fayda etmıyo.. Zaten kımle konussam aynı seyleri soyledıler tek care Rabbım artık 🥺🙏