Egeasigi Nelly74 canım sancı olduğunu nasıl anlıyorsun ben 2 kez nst ye girdim sonucumu doktora götürdüm ama bişey yok haftaya yine gel dedi yolladı ,yani kaç olması lazım sancı olabilmesi için .100 ü mü geçmeli ?
Nelly74 Egeasigi nts kağıdında iki sıra çizgiler var üstteki çocuk hareketleri kalp atış hızı alttaki sancı denekmiş☺️Bende yeni !](öğrendim..!
Yagmursimsek94 babymert061 gayet uygunmus ama vajinusmus atlatan biri olarak kendimi cok kastım ve rahat durmadım açılmayı kontrol etmek icin de bu muayene sekli hep olcakmıs oyuzden malesef vazgectim
Valide Aylin2011 belli canım bir kız bir oğlan 🙊 2 kontrolde de aynı söylendi ama bakalım detaylı da değişmez inşallah 🌸 sizin 💋
Cey_ Benim de normal doğum ilerliyordu ,38. Haftamda çatı muayenesi sonrasında sezaryene karar verildi, 40. Haftamıza girince kavuşacağız inş 🙏🏻😌😊😊
Zuhallllll HandeC ssvd istiyorum aslında..doktorum da açılman olursa yaptırırım normal dedi yoksa sezaryen olucam hakkımda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
bubir 2 normal dogum bunuda sezaryan istiyorum baglatmak icin ama herkez mayyakmısın 2 normal dogum yapmıssin kestirme kendini diyorlar ama normal dogum istemiyorum iki is olmasın diye 21 haftaligım daha var bakalım
Aryakusveannesi 38+1 iz bizde. Son 1 haftadır uyku sorunu tansiyon düşüklüğü nefes darlığı ağrılar derken ve psikolojik olarakta kendimi iyi hissetmediğimden en başından beri normal doğum isterken daha fazla dayanamayacağıma karar verip bugün sezaryen istediğimi söyledim doktoruma. Çatım da müsait ama 0 açıklık. 🤦🏼♀️ Kısmetse 18 inde kızım geliyor.
Nelly74 dnz_z illaki yanılma payı olur dedi doktor ki doktor makinenin yalancısı 300 400 gr oynama illaki yaparmış
Egeasigi Nelly74 benim nst 25 dakika sürüyor 25 dakikada 2 kez sancı da 76 ları gördüm ve 38+3 oldum 2 haftadır çekiliyorum.inşallah artık 100 leri görürüm de sağlıkla doğumum gerçekleşir zira yoruldum artık taşımaktan 😊 hayırla gelsin bebeklerimiz
Merinosunannesii nrdansubasii16 yani şöyle sancı çekmedim bi defa o yüzden güzel birşey ilk yürüme vs tabi çok canım yandı ama sanıldığı gibi zor toparlamadım herkes bana aman kızım normal doğur sezaryende toparlayamazsın uzun süre hep birisi bakması gerekir dediler ki niyetimde bu yüzden normal di ya ki 38+1 saat sabah 11 e kadar eşim yazdı ya biz özel hastaneye mi geçsek sezaryen mi olsan diye bende çat diye tamammm dedim 😂😂😂o gün gittik doktor dedi yarın gelin sabah 8 de bebişi alalım😂ilk 3 gün zor sonra iyi oluyorsun tabi bol yürümeyle yürümek için her kalkışında canın yanıyor ama yürüdükçe tabi dik yürümen lazım sende farkedeceksin acından dolayı dik durmak çok zorlaşacak kambur duracaksın elinden geldiğince dik yürü yürüdükçe oh be iyi oldum diyeceksin daha sonra yatıp tekrar yürümeye kalkınca tabi yine aynı acı ama yürüdükçe yine iyi olacaksın hatta ben doğum yaptım birkaç gün sonra kandildi kaynanam helva yaptı apartmanda birilerine götürmek lazımdı ben götürdüm gören herkes şok kız sen nasıl ayaklandın sezaryen olmamışmıydın diye olalı valla 4 5 gün olmuştu birde bizim apartman 3 katlı asansörsüz zorlanmadan yürüyerek indim çıktım hep He birde dediler ki çok şiddetli baş ağrısı oluyor migrenden daha beter birde bende migren var o ağrıyo bilirim ahhh🤦🏻♀️Ama gram baş ağrım olmadı günde 5 litre su 3 bardak neskafe sayesinde doktor 3 gün diyor ama ben günde 3 bardak neskafeye 10gün devam ettim birazcık bile baş ağrım olmadı sezaryen olucam sütüm gelmez diye asla düşünme sütü unut doğumdan sonra al bebişini kucağına emzir Allah ın izniyle gelir benim şükür çat diye geldi sağ göğüs ucum çok az olduğu için bebişim onu biraz zor açtı ordan süt akşama gelmişti ben sabah 9da girdim ameliyata 10da çıktım He birde emzirme yastığı al derim hani şu e bebekte satılan dolgun olan sezaryen olanlar için büyük kolaylık çok rahatlıkla emzirdim kızımı zaten dikişin var bebişte küçük tutmak biraz zor olabiliyor o bana çok destek oldu birde sezaryen yerindeki acıyı tarif edeyim sana tam acı gibi değil aslında şöyle düşün dikişlerinin üzerinde bi kor ateş gezdiriyorlar😂
Merinosunannesii [silindi] yani tabiki sezaryen de bi ameliyat çeşidi sonuçta ne diyeyim herkesin kendi tercihi ben böyle oldum diye herkes olacak diye birşey yok be kesinlikle kimseye sezaryen ol demem de ben sadece kendimce açıkladım☺️
arzubldk HandeC valla 31. Haftadayız hala dönmedi nasıl gelmek isterse öyle gelecek 😂😂 keşke normal olsa amaa