dnz_z [silindi] Özel olarak dikkat ettiğim bir şey olmadı ama son ana kadar çalıştım. Yatarak geçirmedim hamileliğimi. Cuma çalışabilir raporum bitti. Cumartesi doğum yaptım.
dnz_z Nelly74 bizimde kilo 3600 dediler 37. Haftada. 37+1 de normal doğum yaptım 3030 Gr doğdu bebeğim.
Nelly74 dnz_z illaki yanılma payı olur dedi doktor ki doktor makinenin yalancısı 300 400 gr oynama illaki yaparmış
Ipekbalyanak HandeC normal Doğum istiyorum ve tabi korkuyorum… 25. Haftadayım bu pozisyonda olursa normal olmaz dedi doktorum… ama henüz erken olduğunu da belirtti değişir mi kızlar yönü..
Sedefhanm54 nurdanyilldizcakmak ben de 38+3 de planlı sezeryan düşünüyorum ama çevremdekiler erken olduğunu söylüyor 🤭
Canannn123 Haticekbky merhaba bende epiduralli düşünüyorum da doğumdan sonra herangi bir yan etki oldu mu iyi ki epiduralli yapmışım dediniz mi yoksa normal mi yapsaydım dediniz
Haticekbky Haticekbky Canannn123 ağrın olmuyo orası iyi ıkınmakda zorlanıyosun burası kötü yan etkisi yok bende olmadı ikinciye hamileyim bunada epidural yaptıracağım neden acı çekeyim ki
Sevgikaya1525 Naziferabia canm bebek son ana kadar döner korkma yani değişeblr inşallah gönlünden geçen olur canm benim🥰
Yagmursimsek94 babymert061 gayet uygunmus ama vajinusmus atlatan biri olarak kendimi cok kastım ve rahat durmadım açılmayı kontrol etmek icin de bu muayene sekli hep olcakmıs oyuzden malesef vazgectim