Sevgikaya1525 ben de canım kaçıncı haftadasın sağlıkla gelsin 🤩
Doğumu nasıl düşünüyorsunuz?
Mucizeammm ne kadar da ben 🤣 basıma neler geleceğinden habersiz bekliyorum
Normal doğumdan korkuyorum o yüzden sezeryan düşünüyorum 🙈
Symazturk 34+5 kuzum sen kaç haftalıksın inşallah kuzum tüm bebekler sağlıkla gelsn
- Düzenlendi
Sevgikaya1525 inşallah , ben de bu gece 37 + 0 oluyorum ❤️
Bende normal doğum istiyorum şuanlıkta normal doğum için bi sorun görüşmüyor tek aşırı korkum var nasıl atlatırız bilmiyorum babamızda ülke dışında gelemicek doğumda
Nasipse normal doğum istiyorum 😍🙏🏼
HandeC Normal den çok korkuyorum
Mucizeammm 37 haftadayım nts sancım var ilk doğum ama bende tedirginim..
HandeC gönlüm normalden yana ama 33haftalığız artık nefes alamıyorum her yerim ağrıyor sıcakdan halim yok 37 38 haftalıkken kendiliğindrn sancım gelse diye dua ediyorum ama gelmezse 41 42ye kadar bekleyemem sezeryanla doğursam mı diye düşünüyorum 😞
HandeC Normal istiyorum insaAllah olur🤲🏻😊
HandeC normal doğum istiyorum inşallah allah gönlümüze göre verir🤗 normal doğum isterken fonda şu şarkı çalıyor; sardı korkular,gelecek yıllar….🎶🎵🎶😀
Bnde normal istiyorum aslında 34. Haftamdayım ama son 1 aydır cok sıkıntı yasıyorum enfeksiyona ugrasıyordum sımdıde pupp hastalıgına yakalandım her yerim kurdesen döküyor ve delı gbı kasınıyorm serum yiyorum ama gecmıyo 🥺 nefes alamıyorum hava cok sıcak cok agırlastım aklım bır sezeryan a gitmiyor degıl yani 🙄🙄
Normal doğum istiyorum ama çok korkuyorum rabimm hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah ☺️🥰
HandeC ilk doğumum normaldi şimdi ikinci gebeliğim gidişat normal doğum görünüyor Allah tam bir mani olmazsa normal olcak inşallah
Sezeryan