Kızlar o kadar çok uykum var ki hep uyumak istiyorum ama ilk kez böyle halsizim bişey yapmak istemiyorum ağlamak ve uyumak istiyorum 26. Haftamdayım sizde de böyle oldu mu ?
Çok uykum var
Oluyomuş öyle canım takma uykun varsa uyu gitsin
ay-se evet evet 28. Haftama doğru gidiyorum yine başladı 😏
ay-se bende de var canım 28. Haftadayım gün içerisinde uyuma isteği yorgunluk halsizlik falan
MercimekveAnnesi16 valla işleri kim yapacak bilmiyom
akgunbirsen öyle halsizim ki
offlineanne cingen evine dönüyor evim
- Düzenlendi
ay-se Bebegınız kız mı.? Kız bebekleri çok uyku yapar kızımda işte yeter ki masa bulayım kafamı koyar uyurdum🤭😅
Lokumunannesii kız bebekler cok mu uyku yapar bilmiyodum valla ögrendigim iyi oldu 🙂
- Düzenlendi
Cansuada24 Evet evet hatta duydunuz mu bilmem büyükler söyler erkek bebek de uykusuz yaparmış kızımda her yerde uyuyordum ama her yerde
Lokumunannesii valla hic duymadım canım ya ama sagol yani buda hafızamda kalsın 🙂
ay-se puhahahah al bendende o kadar 😁
ay-se 36. Haftamdayim iki gündür nasıl bir uyku hali ise gözümü açamıyorum, ruyamda bile birileri beni uyandırmaya çalışıyor ve ben de uyanmaliyim artık diye rüyamda direniyorum ama yok olmuyor 😂 şaşkınım, hani son aylar dişil kuş enerjisi mi neydi ondan oluyordu ya ben de o da işe yaramadı😂😂
Merakettiklerim o neymiş ki satın falan alınıyorsa alalım bari bu böyle olmayacak 😂