Selinbati [silindi] 29+1 haftaligiz benimde göbek deligim dışarıda göbek deliginin yapısına göre degisiyormus göbek deliği büyük olanların yani içeriye göçük olanların dışarıya çok çıkıyormuş öyle duymuştum Bi zararı yokmuş 😊
[silindi] zippirana ilkte çıkmayıp sonraki hamileliklerde çıkan çok kişi var demekki yapısı değişiyor 😅
[silindi] zippirana annemin 3. Çocuğuyum annemde bana derdi sende büyüdü birtek rahatına çok düşkündün geniş yer istedin heralde diye 😁
minnakvearas [silindi] benim 28 den sonra çıktı kıyafetlerin altında belli oluyor ama sevimli duruyor bence çok ya benim çok hoşuma gidiyor arkadaşlarım da çok sevimli buluyorlar zaten benim kalça ve bacaklar kilo almadı hiç gobege gitti hep
[silindi] minnakvearas katılıyorum bencede farklı bir sevimlilik katıyor ben herkeste oluyor sanıyordum 🤰🏻
Kuzucccum [silindi] bende aksıne içe gömülmus sankııı 🤷♀️😬 yarın 36.haftaya gireceğiz bi ıkı haftadır farkettım
Kuzucccum [silindi] bende hep çıkıyor dıye duymuştum bnmkı içe gömük gb olunca tuhaflık bende mı deıdm 😂😂 varmıymıs bnm gb olan
Senayyaprak33 [silindi] hahaah valla bende 27 haftalık oldum 1 haftadır benim de dışa doğru çıktı ilk tuhafıma gitti şimdi hoşuma gidiyor artık 😂😂🥺 kim bilir daha nelee olacak
[silindi] Avgulsah59 yorumlardan anladığım kadarıyla kişiden kişiye ve bebeğin duruş şekline göre değişiyor son haftalarda minnoşlar ordaki boşluğu bile değerlendiriyor sanırım 🥰
Goxun [silindi] benim 25 haftadan sonra göbek deliğim dışarı doğru çıkmaya başladı .vücut yapısıyla alakalı bence bu durum tamamen
[silindi] Goxun evet öyleymiş ben herkesin çıkıyor sanıyordum ama vücut yapısı ve bebişin duruşu önemliymiş ☺️
[silindi] Milkshakee son haftalara doğru çıkan kişi sayısı daha fazla büyüdükçe kendine yer açıyor heralde bebişler ☺️
Ruyaruya12_ [silindi] benim çıkmadı 🤣 ama yavaş yavaş kayboldu deliği 38+5 🤭 herkesin öyle olmuyor sanırım
[silindi] Ruyaruya12_ anladığım kadarıyla çıkan kişi sayısı daha fazla tamamen yapısıyla alakalı bir durummuş siz çıkmayan taraftasınız inşallah benimde çıkmaz ben hep oynarım çıkarsa 😅