cidolila [silindi] benimde öle aynı balon gibi oldum ucu dışarda bende neden benim böle diyorum bebek hareketine yerine göre çıkıyor dediler sonra bende farkettim gerçekten öle oluyor bebek göbek taragifımdaysa çıkıyor yer degiştirince geçiyor 😊
[silindi] cidolila göbek yapısıda etkiliyor anladığım kadarıyla bide bebişler sanırım dediğiniz gibi oradayda kendinelerine yer açıyorlar 🥰 🎈
[silindi] Avgulsah59 yorumlardan anladığım kadarıyla kişiden kişiye ve bebeğin duruş şekline göre değişiyor son haftalarda minnoşlar ordaki boşluğu bile değerlendiriyor sanırım 🥰
[silindi] Goxun evet öyleymiş ben herkesin çıkıyor sanıyordum ama vücut yapısı ve bebişin duruşu önemliymiş ☺️
[silindi] Milkshakee son haftalara doğru çıkan kişi sayısı daha fazla büyüdükçe kendine yer açıyor heralde bebişler ☺️
[silindi] Ruyaruya12_ anladığım kadarıyla çıkan kişi sayısı daha fazla tamamen yapısıyla alakalı bir durummuş siz çıkmayan taraftasınız inşallah benimde çıkmaz ben hep oynarım çıkarsa 😅
Sekerkupu [silindi] Benim göbek deliği dışarı attı ama inan hangi hafta oldu hiç dikkat etmedim normaldir diye düşünüp geçtim 🤭 27 yıllık hayatımda ilk kez yeni bir ben keşfettim göbek deliğinin içinde 😂😂😂😂😂 dışarı atmasaydi büyük ihtimal hiç öğrenecektim.
gazetecianne [silindi] benim göbek deliğim içerideydi oyuktu çukur gibi dışarı fırladı karın büyüyünce 😁