[silindi] Esraali sağlık sıkıntısı yaratmıyorsa bence daha bir hamile gibi görünüyor öyle olunca kesinlikle kötü bir görüntü değil 🥰
[silindi] minikcivcivim evet merak edince internetten baktım fıtıkla ilgili şeyler yazıyor Allah korusun sağlıkla geçsin inşallah bu süreç
[silindi] SutlacimiYedimmiBen heran çıkabilir yani kişiden kişiye değişiyor bu durum anladığım kadarıyla 😅
zippirana [silindi] ilk hamileliğimde hic olmadi 32 haftada dogum yapmistim. Ama bunda 24. Haftadan sonra cikmaya basladi 🙈🙈
[silindi] zippirana ilkte çıkmayıp sonraki hamileliklerde çıkan çok kişi var demekki yapısı değişiyor 😅
Bankacianne48 [silindi] baskıdan dolayı ileri haftalarda oluyor ilk cocugmda sonraya doğru olmustu ikincide cok erken oldu yorulunca ağır kaldırınca firliyor çünkü fıtık oldu 😒😒 ağrılı ise fıtık olabilir masaj yaparak iceri sokuyorum yorulunca gene aynı
[silindi] Lulemom çocukluğumdan beri göbek deliğimle oynarım içerde zaten bende bakıyorum sanki daha çok içeri gidiyor 😂
[silindi] Lunayko evet yorumlardan anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor hayırlısı bakalım zaman ne gösterecek🤰🏻
[silindi] Aminegul yorumlardan anladığım kadarıyla öyle ilkte çıkmayıp ikinci gebelikte çıkanda var erken çıkanda doğuma yakın çıkanda ilginç bir durum
Glsm48 [silindi] benim göbek deliğim içeri oyuktu haftalar geçtikçe kısım kısım dışarıya çıkıyor 😅 26 dayım yarısı dışarda yarısı içerde 😁